Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Tilsynssvigt

Igennem længere tid har vi dagligt fået oprullet de mange kvalmende detaljer angående børnemishandlingen i Brønderslev-sagen.

Man kan næsten ikke tro, at det kan finde sted i dagens Danmark for øjnene af diverse øvrighedspersoner.Jeg forstår ikke, at der ikke har lydt et ramaskrig fra alle de mennesker, der har set og hørt de uhyrligheder, der har fundet sted. Bortset fra nogle naboer til familien har jeg ikke læst eller hørt om andre, der har prøvet at gribe ind.Hvor var familien til børnenes forældre? Hvor var sundhedsplejersker, lærere, pædagoger, klassekammerater, andre børns forældre?Men frem for alt: Hvor var Brønderslev Kommune? Det står prentet i min hukommelse, at borgmesteren udtalte, at børnene havde det »godt nok« i familien.Hvornår begynder retssagen mod kommunen for tilsynssvigt?

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen