Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Arabisk andetsprog i Danmark

Islamiseringen af København fortsætter. En stort set enig Borgerrepræsentation har besluttet, at skoleeleverne i kommunen fremover skal vælge mellem tysk, fransk og arabisk, når de vælger deres andet fremmedsprog i skolen efter engelsk.

Hvad skal eleverne dog bruge det fag til? Når de kommer videre i uddannelsesforløbet, skal de ikke læse bøger på arabisk, men derimod masser af bøger på engelsk, tysk og fransk. Eksporten til de arabiske lande udgør under 2 pct. af den samlede danske eksport, så heller ikke her er der så presserende et behov for arabiskkyndige, at danske folkeskoleelever skal sættes i gang med at tilegne sig det arabiske sprog.Visse steder på Nørrebro ser man efterhånden flere butikskilte på arabisk end på dansk, så måske Borgerrepræsentationens flertal i virkeligheden er ved at tilpasse de københavnske skoleelevers sproglige kompetencer til en fremtid, hvor arabisk er andetsprog i Danmark, sådan som det er blevet primært sprog i Danmarks ghettoer.Sørg dog for at lære indvandrerne og deres efterkommere dansk i stedet for at lære danske børn arabisk. Det er de personer, der er kommet hertil, der skal integreres i Danmark, ikke danskerne, der skal integreres i Arabien.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen