Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

DR’s irriterende støjtæppe

Når der er en interessant udsendelse på DR TV, vil vi gerne se den.

DR

Når der er en interessant udsendelse på DR TV, vil vi gerne se den. Man er vel optimist, men desværre bliver man ofte skuffet, fordi dialogen bliver ødelagt af støj. Det er mærkeligt, at mange af DR TV’s udsendelser skal ødelægges af en gennemgående støj, så samtalen/dialogen bliver uforståelig.

Et par eksempler: 27/10 sendte DR TV ”Alle mod 1”. Den gennemgående støj i udsendelse var ”tæppebankermusik” med så høj decibel, at udsendelsen blev ødelagt, fordi man ikke kunne høre samtalerne. Det er på ingen måde kreativt til et underholdningsprogram med spørgsmål og svar – man vil jo gerne selv gætte på udsendelsens spørgsmål. Har DR ansat lydteknikere til at ødelægge et ellers godt program? DR TV har sendt serien ”Historien om Danmark”. Meget interessant og oplysende. Hvorfor skal udsendelsen være iklædt et ”støjtæppe”, så selv normalt hørende mennesker ikke kan få det fulde udbytte af fortællingen, som formidles af historikere og af skuespilleren Lars Mikkelsen? Er det igen lydteknikerne som forsøger at være kreative?

Der bør være ansvarlige producenter/ledere i DR TV, som har en målsætning om, at det, som medievirksomheden sender til kunderne, skal være lydmæssigt optimalt.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Vagn Boe, ingeniør Borup
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DR
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Mindeord om Synnøve Søe

Angela Brink
I omtalerne i forbindelse med Synnøve Søes bortgang glemmes det, at hun var en virkelig verdensdame, der aldrig sagde et ondt ord – et kendetegn, man ikke just kan genfinde hos alle dem, der havde en holdning til hende.

Blog: Gyldendalhistorie ser bort fra det vigtigste i kulturkampen

Mikael Jalving
Politikere er sjældent ideologer eller tænkere, og derfor finder idé- og værdidebatten som regel sted andre steder end på Christiansborg og Slotsholmen.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her