Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Vågn op til virkeligheden

Martin Ågerup, direktør i Cepos, skriver i JP 11/10 en klumme med overskriften ”Burkaforbud styrker krænkelseskulturen”. Undskyld mig, men jeg mener, at Martin Ågerup rammer aldeles uden for skiven med sine ”åh så fornuftige og luftige, ensidige akademiske betragtninger”.

Betragtningerne, han fremlægger, rammer ikke den virkelighed, vi befinder os i. En brutal virkelighed, som har fået mange lande i verden, også muslimske lande, herunder også mange lande i Afrika (som jeg har boet i), med store grupper muslimske borgere til at forbyde burka og niqab i det offentlige rum. Som jeg kender Ågerup, ville blot én oplevet eksplosion af en bombe efterladende døde og lemlæstede, båret af en kvindelig eller mandlig terrorist under f.eks. en burka eller niqab, få ham til at skifte mening. Venligst – vågn op til virkeligheden.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Den 4. marts bliver en skæbnedag for Europa

Merkel har slidt sine partnere ned både ude og hjemme, og resultatet kan blive en simultan politisk krise.
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: En nation bliver født på ny

Mikael Jalving
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring.
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her