Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Da nyheder kørte i sløjfe døgnet rundt

Der må være flere, der som jeg har undret sig over, at dab-nyheder, der før ændringen kørte i sløjfe døgnet rundt, nu er væk. Forklaringen skulle være, at der ikke er plads til dem. De er nu henvist til internettet.

Skulle det ikke laves om for at skabe mere plads?

Sommetider har man indtryk af, at tingene bliver lavet om bare for at genere.

Det var virkelig en service, at man kunne høre nyheder, når man selv mente, det var tid. Man kan jo kun håbe, at de vise hoveder kommer på bedre tanker.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Overtager arvefjenderne Vesterhavskysten?
Jens Bollerup, cand.merc., HD, Hvide Sande
Teknologisk udvikling har ændret vilkårene for havmøllestrøm markant siden energiforliget i 2012 med et fald i cost of energy på 32 pct. i perioden 2012-2017.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: En nation bliver født på ny

Mikael Jalving
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring.
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her