*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Lad DB hjælpe DSB

I adskillige år har det ikke skortet på dårlige nyheder fra DSB, som har kostet det danske samfund store summer og rejsende mange forsinkelser.

DSB

I adskillige år har det ikke skortet på dårlige nyheder fra DSB, som har kostet det danske samfund store summer og rejsende mange forsinkelser. Det forekommer tydeligt, at DSB har fortsat den mangeårige kultur i organisationen med, at alt skal skræddersys til danske forhold – til trods for at der syd for grænsen kører fine tog til tiden. Spørgsmålet er, hvor længe politikerne vil lade sig affinde med denne kultur, som samtidig bærer tydelige præg af inkompetence.

I større byggeprojekter knytter bygherren en professionel rådgiver til sig for at sikre, at der bliver truffet fornuftige beslutninger, og at de udføres tilfredsstillende. Mit forslag går på at knytte Deutsche Bahn til DSB’s bestyrelse som rådgiver. Med deres mangeårige erfaring vil de kunne hjælpe med at forandre DSB’s organisationskultur. DB vil også være behjælpelig med at udvikle og vælge tekniske løsninger, så den tydelige inkompetence bliver håndteret.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Jens Ove RiisHolte
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DSB
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Regeringens embedsmænd begår magtmisbrug

Morten Uhrskov Jensen
Embedsmændene leger politikere, og regeringen gemmer sig bag dem.

Blog: Sherin Khankan: Islamist eller fuldstændig utilregnelig

Jaleh Tavakoli
Det at danskere vender sig imod Naser Khader, siger noget om det selvhad som de vestlige samfund lider under. Det at man betragter Sherin Khankan som reform-imam, siger noget om de lave forventningers racisme overfor muslimer.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her