Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Opgør med den danske sundhedslovgivning

Der skal et opgør til med den danske sundhedslovgivning, hvis ikke den skal fortsætte med at lave hul i regionernes kasser.

Der skal et opgør til med den danske sundhedslovgivning, hvis ikke den skal fortsætte med at lave hul i regionernes kasser.

Sundhedsloven angiver, at alle akutbehandlinger er gratis, hvilket er et problem, når det omfatter udlændinge.

Selvfølgelig skal det danske sundhedsvæsen tage sig af alle akutte behandlinger, uagtet om der er tale om danske statsborgere eller udlændinge, men det giver ikke mening, at udlændinge ikke skal opkræves betaling for deres behandling – især hvis de har nationale eller private sundhedssikringer, der dækker.

De udgifter går ud over danske borgere, der betaler deres skat og forventer en god behandling, når de kommer i kontakt med det danske sundhedsvæsen. Det er en opgave, som sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) må se på.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Niklas Milthersregionrådskandidat i Region Nordjylland (V) Aalborg
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Tør øjnene, Henrik Sass

Olav Skaaning Andersen
Det er klynk, når Socialdemokratiets gruppeformand påstår, at politikere ikke kan komme til orde i medierne.

Blog: Afblæs tiggerloven – den straffer fredelige mennesker

Josephine Fock
Den skærpede tiggerlov er et klassisk eksempel på en lovændring, der skulle få regeringen til at fremstå hurtig og handlekraftig.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her