*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Nyheder på digital radio

Niels Kallehave undrer sig i JP 4/10 over, hvorfor han ikke længere kan høre DR’s digitale radiokanal, DR Nyheder, på sin dab-radio efter skiftet til dab+ i søndags.

Niels Kallehave undrer sig i JP 4/10 over, hvorfor han ikke længere kan høre DR’s digitale radiokanal, DR Nyheder, på sin dab-radio efter skiftet til dab+ i søndags. Det skyldes, at DR skal afgive plads i dab-sendenettet til kommercielle aktører. Derfor er der ikke plads til at udsende det samme antal kanaler i den samme kvalitet på den del af dab-sendenettet, DR bruger.

DR har siden 2012 kunnet sende DR Nyheder via en midlertidig tilladelse til at anvende den ledige kapacitet i dab-sendenettet ud over den kapacitet, der var tildelt DR. I forbindelse med omlægningen til dab+ er den midlertidige tilladelse ophørt.

DR Nyheder fortsætter med at sende via dr.dk og DR’s radioapp, og vi arbejder desuden på nye måder til at integrere nyhederne med den digitale radiolytning.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Gustav Lützhøftradiochef i DR
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Hvide piger ”lette mål” for udnyttelse.

Morten Uhrskov Jensen
Seksuelle overgreb på helt unge piger i England afslører et kvindesyn så afstumpet, at man kun kan se én løsning for sig: Stands al ikke-vestlig indvandring og påbegynd hjemsendelser.

Debat: Knugede tyskere sætter på ny kursen mod europæisk katastrofe

Søren Espersen, folketingsmedlem, formand for Udenrigspolitisk Nævn |
Ved den nazistiske magtovertagelse i 1933 satte et aggressivt Tyskland den europæiske kurs mod et tusindårsrige, som påførte Europa en katastrofe. I dagens Europa er det atter Tyskland, der sætter dagsordenen, når det gælder den nye katastrofe, som truer Europas kultur og frihed – nemlig islams fremmarch.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her