Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

De gratis glæder er ved at forsvinde

Ørstedsparken i København er min yndlingspark, men der er mange andre dejlige parker i København – og grønne områder, f.eks. Amager Fælled.

Ørstedsparken i København er min yndlingspark, men der er mange andre dejlige parker i København – og grønne områder, f.eks. Amager Fælled. Snart skal vi vel til at betale for at betræde græsset der, ligesom det er tilfældet med museerne.

Tidligere slog jeg ofte et smut ind omkring Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet – og fik på et øjeblik, gratis, forøget min livskvalitet. Nu kommer jeg der ikke mere.

Forleden besøgte jeg for tredje gang det fondsejede kultursted Davids Samling ved Rosenborg Slotshave. Her kan jeg finde islamisk kunst, guldalderkunst mv. Og det er gratis! Sikke en oplevelse – ikke mindst pga. en dygtig og rar kustode, som uden for programmet kunne fortælle mange spændende ting.

Hvor er det trist, at alt skal gå op i penge – i stedet for at vi skatteborgere får tilbudt nogle dejlige, gratis glæder.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Blokeret i syv dage fordi Facebook vurderer kritik af Iran som racisme

Jaleh Tavakoli
Jeg er blokeret for at have skrevet: ”Det her er Iran der spreder budskabet om islamisk terrorisme, i vestlige lande.” I den vedhæftede video legitimerede en iransk imam drab på homoseksuelle.

Blog: Giv bonus til velfærdens fronttropper

Signe Munk
Folkene på gulvet er værdifulde. Sådan lyder det tit fra politikerne, men det afspejles ikke på lønsedlen. Intet under at unge vælger universitetet.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her