*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

De må selv til lommerne

JP har de seneste dage skrevet om kommunalpolitikere, der ulovligt bruger skatteborgernes penge på sportsbegivenheder.

JP har de seneste dage skrevet om kommunalpolitikere, der ulovligt bruger skatteborgernes penge på sportsbegivenheder. Forespurgt om dette forhold siger de, at det er meget vigtigt at bruge disse skattekroner på, at de selv kan deltage i disse begivenheder. Hvad om man foreslog, at deltagerne selv betalte halvdelen eller en tredjedel af billettens pris, og så hvor mange der så ville deltage i disse vigtige begivenheder. Der ville da være en fair og god deal for disse kommunale ”pampere”, når man nu ikke vil betale den fulde pris for deltagelsen.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
JP mener: Modproduktivt
Det kan ikke overraske, at vismændene i deres første produktivitetsrapport nøgternt konstaterer, at skatterne er for høje.
Debat: Råderummet og de fiktive penge
Jens Chr. A. Jensen, musiker, Silkeborg
Hvad er det såkaldte råderum, som man taler om på Christiansborg?
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Er ansvar for menneskeliv og velfærd ikke mere værd?

Signe Munk
62 procent af danskerne, mener at sygeplejersker fortjener mere i løn. Men Sophie Løhde er uenig, kan jeg fornemme.

Blog: Europas liberale går forrest i kampen mod falske nyheder

Morten Løkkegaard
Årets ord "Fake news" risikerer at underminere vores grundlæggende værdier: ytringsfriheden og vores frie liv. Det kræver handling - her fem liberale svar på fake news og misinformation.
Annonce
Annonce
For 10. år i træk kan Aarhus bryste sig af at have landets bedste sygehus
Aarhus Universitetshospital er kåret som Danmarks bedste store sygehus af fagbladet Dagens Medicin. Det er resultatet af en holdindsats, siger både medarbejdere og ledelse om placeringen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her