Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

De vulgære og latrinære udgydelser

I Kulturweekend anmelder Erik Svendsen 6/8 en erotisk thriller med overskriften ”»Sverige er lige til at lukke op og skide i«”.

I Kulturweekend anmelder Erik Svendsen 6/8 en erotisk thriller med overskriften ”»Sverige er lige til at lukke op og skide i«”. Utroligt, at JP vil lægge plads til sådanne udtryk. Hvem har glæde af disse vulgære og latrinære udgydelser?

Tag dannelse op som et tema med eksempler og brug nogle smukke, danske formuleringer. Det er på høje tid, at vi renser vore udtryksformer. Jeg ser frem til, at undervisningsminister Merete Riisager har dannelse på dagsordenen. Det kan kun gå for langsomt med processen.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Har de internet i Horsens?

Eva Kjer Hansen
Det er næppe en forudsætning for at løse rollen som økonomisk vagthund, at man er tilstede inde i Finansministeriet (eller at man kan gå dertil fra den nuværende adresse lige ved Amalienborg).
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her