Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Disse produkter koster landet dyrt

Mon ikke det er på tide, at vi ændrer lidt på vort syn på de pushere, som sælger hash, cannabisolie og lignende. Disse produkter viser sig at have en terapeutisk værdi, som kan afhjælpe mange alvorlige helsetilstande. Omvendt har vi butikker som de store dagligvareforretninger, som beviseligt i mange årtier har solgt og sælger droger som tobak og alkohol, som resulterer i afhængighed, ødelagte liv og diverse sygdomme som bl.a. kræft. Når det gælder kødprodukter, er man nu langt om længe kommet derhen, at man ved, at også kød hører til de produkter, som vi bør undgå af helsemæssige grunde.

Vi ved, at kød f.eks. er årsag til kræft i tyktarm og endetarm, og urinsyren i kødet er årsag til gigtlignende/reumatiske sygdomme. Kødet er ofte medicinfyldt, og så er det tilsyneladende afhængighedsskabende. I samme butikker finder vi også mælk og mælkeprodukter, og mælkefedtet her hører til de mest usunde typer af fedt. Mennesket er det eneste pattedyr, som drikker andre pattedyrs mælk, og medens de unge dyr stopper med at drikke mælk efter en vis tid, fortsætter mennesker med at drikke komælk, som fra naturens side er designet til kalve, som skal øge sin vægt med ca. 400 kg på to år.

Åbent udstiller butikkerne disse helsefarlige produkter, og myndighederne gør ikke noget. De giver ikke klare tegn til, at de vil gå ud med forbud, måske fordi kød- og mælkeproduktionen er vigtig for landets økonomi. Imidlertid bør vore myndigheder snart tage alle disse helsefarlige produkter mere alvorligt. De koster også landet dyrt på grund af de mange sygdomme, som de medfører.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen