*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

EU og den forbudte roamingafgift

EU

EU’s sidste forsøg på at gøre unionen populær er ved at ende som et selvmål.

Man vil meget gerne have, at EU skal fremstå som ét land uden grænser af nogen slags, fælles alting, og derfor har man forbudt opkrævning af roamingafgift. Det skal bare koste det samme at bruge mobilen over hele EU.

Det forsvinder udgifterne bare ikke af. Det bliver til, at de, der ikke rejser ud af landet, skal betale for dem, der gør. Det kan man ikke fra de meget EU-glades side tro på, gør unionen populær, i hvert fald ikke hos dem, der ikke rejser ud.

Jeg har ikke været ude af landet, siden jeg var otte dage på skiferie i Norge i 2008. Hvorfor skal jeg betale 240 kr. om året for, at andre rejser udenlands mere eller mindre hele tiden?

Jeg har fået et ”DK-only”-abonnement, som kun virker i Danmark. Hvis jeg ville rejse ud af unionen på ferie, f.eks. til England, der jo netop har meldt sig ud, kan jeg købe et simkort til mobilen i England for mindre end de 240 kr., jeg sparer pr. år.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
EU
Debat: EU er opbygget som en bananrepublik
I programmet ”Aflyttet” med Anders Kjærulff (Radio24syv 5/12) blev det klarlagt, at EU-Parlamentet har optrevlet og afsløret den omfattende strøm af sorte penge.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Sherin Khankan: Islamist eller fuldstændig utilregnelig

Jaleh Tavakoli
Det at danskere vender sig imod Naser Khader, siger noget om det selvhad som de vestlige samfund lider under. Det at man betragter Sherin Khankan som reform-imam, siger noget om de lave forventningers racisme overfor muslimer.

Blog: Er ansvar for menneskeliv og velfærd ikke mere værd?

Signe Munk
62 procent af danskerne, mener at sygeplejersker fortjener mere i løn. Men Sophie Løhde er uenig, kan jeg fornemme.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her