Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Hvor er V’s respekt for offentligt ansatte?

En række Venstre-ministre var i JP 10/5 med ønske om udflytning af endnu flere job til provinsen.

En række Venstre-ministre var i JP 10/5 med ønske om udflytning af endnu flere job til provinsen. Løkkehjulet landede på tre nye, tilfældige styrelser. Nu tænker I sikkert, at jeg lyder som en storbysnob. Men mon ikke flere tusinde offentligt ansatte i Erhvervsstyrelsen og Bygningsstyrelsen nu går på arbejde med ondt i maven: Skal netop deres styrelse flytte? Skal de søge nyt job med det samme – og hvad med ægtefællen og børnene? Helt ærligt, Venstre – drop nu denne rituelle, sadistiske dødedans, hvor der klatvis bliver rykket styrelser ud, når det er politisk opportunt. Denne udflytning falder ganske belejligt sammen med et kommunalvalg. Tør man tro, at det er et tilfælde?

Hvis Venstre reelt ville skabe tryghed for landdistrikter og offentligt ansatte, var al udflytning taget med ét ryk sidste gang. Det her virker mest som symbolpolitik, der kan få vennerne på de jyske borgmesterkontorer til at dyppe rundstykket en ekstra gang i kaffen med et veltilfreds grin.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Stopklodser for de handicappede
Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening | Susanne Olsen, landsformand i Dansk Handicap Forbund
I Danmark er vi stolte af vores arbejdsmarkedsmodel. Og med god grund.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Grænser virker, når man håndhæver dem

Morten Uhrskov Jensen
Men globalisterne har en interesse i at påstå det modsatte.

Blog: Er det manipulation eller acceptabel journalistik?

Lars Boje Mathiesen
Vægtede målinger som Berlingske Barometret er måske ikke så retvisende, som man lige skulle tro ved første øjekast.

Blog: En nation bliver født på ny

Mikael Jalving
Storbritannien er en nation med fødselsveer. Pludselig diskuteres der politisk indhold i stedet for positioner, markeringer og taktiske krumspring.
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her