Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Kære politikere, befolkningen har gennemskuet jer

Kodeordet er underfinansiering. På samme måde gælder behandlingsgarantien i sundhedsvæsenet. Flot ser det ud, men det fungerer ikke. Den samme læge gennem hele behandlingsforløbet, patienten i centrum og andre buzzwords ser fint ud på papiret, men fejler i virkelighedens realitet.

I disse tider kan man i medierne ikke undgå at støde på overskridelse medførende besparelser på de moderne supersygehuse rundt om i Danmark. Da de blev planlagt og projekteret, kunne man ikke få armene ned. Nu skulle Danmark med i toppen af alt, hvad der hed sygehuse. Befolkningen glædede sig trods kampe rundt omkring angående beliggenhed. Hvordan er det så endt i et amputeret sygehus, som bestemt ikke er super?

Det er endt sådan, som det gjorde med skolereformens implementering, at de penge, der var afsat, ikke slog til, og det samme gælder sygehusene. Lærerne blev sat op i tid, for at rammerne kunne holde, og fik mindre tid til at forberede den undervisning, der skulle præge reformen. Armene er for længst kommet ned, og aftaler rundt omkring sørger nu for, at der er mere tid til rådighed, og elevernes timetal sænkes.

På sygehusene beskærer man afdelinger, køkkener eller andet. Implementerer it-systemer, som ikke fungerer. Personalet må rende hurtigere, og fejlene indfinder sig.

Sådan er det hver gang, der sættes noget i gang, medmindre man udliciterer det til private entreprenører som f.eks. motorvejen til Sønderborg, som blev både billigere og hurtigere færdig end beregnet.

Nå ja, jeg havde da næsten glemt Togfonden, hvor armene er kommet helt ned. Ups hvad med Skat? Nå, dem lader jeg være, for de ligger helt ned.

Kære politikere, befolkningen har gennemskuet jeres taktik. Kodeordet er underfinansiering. På samme måde gælder behandlingsgarantien i sundhedsvæsenet. Flot ser det ud, men det fungerer ikke. Den samme læge gennem hele behandlingsforløbet, patienten i centrum og andre buzzwords ser fint ud på papiret, men fejler i virkelighedens realitet.

Nej, der skal ikke nedsættes en kommission eller andre omkostningstunge instanser. I stedet skal der ASF til. Det står for almindelig sund fornuft. Vil I politikerleden til livs, så start nu med at lægge det frem, der er muligt og finansieret, og brug så jeres politiseren, når der skal kæmpes om, hvor tingene skal ligge. Det vil være en fair kamp og genskabe respekten for jeres arbejde.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.