Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Lykketoft og flygtninge

Mogens Lykketoft mener, at folket ikke skal spørges om medlemskab af EU, da det er for kompliceret for vælgerne. ML har sammen med Marianne Jelved og diverse journalister, forfattere m.fl. været frontfigur under vedtagelsen af udlændingeloven af 1983.

Resultatet i dag er ghettoer, problemer med ”indvandretunge” skoler, terror, underskud på statens budget på over 16 mia. kr./år på grund af lav erhvervsfrekvens og høj kriminalitet hos grupper af flygtninge. Der kan nævnes mange andre områder, hvor mange muslimer har skabt problemer for hele Europa. ML sagde i 1990’erne, at hvis der var problemer med flygtninge, ”drak man bare en bajer over hækken”.

Efter valgnederlaget til Anders Fogh i 2005 lignede ML en tæsket hund, da han sagde, at han havde lært, at han ”skal tage folks bekymringer alvorligt”. Tilsyneladende har ML intet lært. Vi andre kan konstatere, at ML sammen med andre ”nyttige idioter” har været en katastrofe for danskerne grundet total uvidenhed om det, han har været medbestemmende om.

Mette Frederiksen, Sass Larsen m.fl. har undskyldt, at de tog fejl, da de ikke lyttede til de københavnske borgmestre m.fl. ang. flygtningepolitikken.

Man kan undres over, hvordan ML og andre kan blive ved med at tage fejl så lang tid, når statistik, bøger m.m. viser ovenstående resultat af en fejlslået flygtningepolitik. Har ML og andre haft en anden dagsorden og håbet på, at folk fra Mellemøsten og Somalia ville betyde flere stemmer til S?

Da Uffe Ellemann for nogen tid siden blev afkrævet et svar om antallet af flygtninge, svarede han, at der er kommet for mange, ”men hvad kunne vi gøre?”

Det er såmænd meget enkelt. Politikerne skal varetage danskernes interesser og tage ansvaret for, hvem vi lukker ind i landet, og hvilke udenlandske statsborgere, der skal udvises. De kunne have opsagt utidssvarende konventioner. Det ville have været en fordel for alle danskere og herunder ikke mindst de positive muslimer.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.