Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Nye Borgerlige holder hånden over fremtidige terrorister

Der er mere borgerligt end ”nyt” over Nye Borgerlige (NB). Det fremgår især af partiets udlændingepolitik, som ikke er væsensforskellig fra Dansk Folkepartis udlændingepolitik, som så mange vælgere er skuffede over.

Der er mere borgerligt end ”nyt” over Nye Borgerlige (NB). Det fremgår især af partiets udlændingepolitik, som ikke er væsensforskellig fra Dansk Folkepartis udlændingepolitik, som så mange vælgere er skuffede over.

Den 13/6 skrev NB’s formand, Pernille Vermund, på Facebook, at hun aldrig kunne »drømme om at genere mennesker, der har tilpasset sig vores samfund, overholder vores love og regler og betaler for deres egen tilværelse«. Det skete i kølvandet på terrorangrebet i Orlando, der blev foretaget af afghaneren Omar Mateen – men med den lille hale, at afghaneren var amerikansk statsborger.

Og netop her kommer Vermunds udlændingepolitik til kort. For pga. et stykke papir er manden jo i Vermunds optik amerikaner.

Men selv hvis Vermund skulle formaste sig til at kalde Omar Mateen for udlænding, så kommer der nok en hale. Manden var universitetsuddannet, og han arbejdede.

Altså kunne Pernille Vermund ikke »drømme om at genere« ham.

Det lyder måske som en meget sympatisk tilgang over for såkaldte integrationsvillige udlændinge. Men det formindsker på ingen måde terrortruslen fra folk som Omar Mateen, der er blevet beskrevet som både høflig og venlig.

Sådan er det desværre med mange terrorister, der er gået amok. De har indtil deres attentat været beskrevet som velintegrerede, venlige og har ofte haft gode uddannelser og passet deres arbejde.

Nøjagtig lige så slap

I 20 år har medierne beskrevet Dansk Folkepartis udlændingepolitik som stram, hvilket øjensynligt ikke er tilfældet, slet ikke når man tænker på, at over 83.000 ikkevestlige fik et dansk statsborgerskab stukket i hånden fra 2001 til 2011, hvor Dansk Folkeparti støttede VK-regeringen.

Nu rabler medierne over Nye Borgerlige, hvis udlændingepolitik er nøjagtig lige så slap som DF’s, men det bliver desværre ikke afsløret af kritisk journalistik eller snarere manglen på samme. Derfor er Nye Borgerlige det største bluf siden Dansk Folkeparti, hvilket desværre ikke siger så lidt.

Det kan godt være, at nogle finder det usympatisk, at vi i Danskernes Parti i vidt omfang vil hjemsende ikkevestlige fra Danmark.

Også selvom de er, hvad man kalder velintegrerede.

Men det vil redde menneskeliv. Og det vil sikre, at Danmark i fremtiden fortsætter med at være danskernes fædreland. Intet mindre kan gøre det.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.