Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Historisk svigt i over 30 år

Efter overfaldene i Köln og andre byer nytårsaften udtalte Pia Olsen Dyhr, at venstrefløjen havde været berøringsangste mht. muslimer og bange for at sige tingene, som de var. Hun dristede sig til at sige, at enhver dom måske skulle medføre udvisning, altså hvis konventionerne tillader det.

Igen hører vi fra flertallet af politikere og journalister, at konventionerne må vi ikke ændre/opsige. Hellere lukke ”slyngler og banditter” ind i vores land end at tænke på rigets sikkerhed.

POD’s totale kovending minder om kovendinger hos hele venstrefløjen efter Murens fald. Først da opdagede tilhængerne på venstrefløjen, at paradiset mod øst var én stor løgn. Efter TV 2’s afsløringer for nylig står alle nu i kø med deres fordømmelser af imamer m.fl. Venstrefløjen antog måske, at flere flygtninge gav flere stemmer til rød blok. Folketingsvalg har til fulde vist, at deres antagelse har været rigtig.

Statistik og bøger skrevet af folk i ghettoen viser, at den muslimske indvandring generelt ikke har været til gavn for Danmark. Man oplever så samtidig det enorme hykleri blandt medlemmer af Det Radikale Venstre, som flytter deres børn fra ”indvandrertunge” skoler. Da Georg Metz i ”Deadline” blev spurgt, om venstrefløjen havde tabt værdikampen, svarede han med et forlegent smil, at værdikamp jo også er andet end flygtningepolitik. Var det mon en erkendelse af, at han har taget grueligt fejl mht. konsekvensen af masseindvandringen fra Mellemøsten?

David Trads påstår stadig, at vi kan tage mange flere flygtninge. Han bor jo ikke i en ghetto og har ikke evnen til at sætte sig ind i almindelige danskeres problemer. Han og alt for mange andre tænker kun på at fremstille sig selv som gode humane mennesker, medens en regering har ansvaret for rigets sikkerhed. Hvorfor bor DT og ligesindede ikke i ghettoer, når de er tilhængere af det multikulturelle samfund?

Udtræden af konventioner

Mange andre med de ”politisk korrekte meninger” har prøvet at bo i en ghetto, men er flyttet, som vi også bl.a. har set beskrevet af en journalist i Berlinske Tidende. På trods af TV 2’s afsløringer forstår mange stadig ikke tørklædets symbol på undertrykkelse. Tørklædet kan ikke sammenlignes med andre religiøse symboler.

Mon politikere/journalister på en varm sommerdag ville løbe tildækket rundt på en strand og servere mad for familien, der er iklædt badetøj? Der har manglet kritiske spørgsmål til venstrefløjen, specielt fra tv-journalister. Man brugte uger på Lars Løkkes underbukser og årtier på – med de værste skældsord – at rakke ned på højrefløjen.

Man skal altid behandle nytilkomne ordentligt, men vi skal være meget tydelige fra dag et med krav og konsekvens. Vi oplevede, hvordan rød blok vedtog en særlov for palæstinensere i 1992. Senere har man erfaret, at ca. 70 pct. af disse palæstinensere er uden for arbejdsmarkedet og ca. 40 pct. har fået domme for kriminalitet.

Så kan man vel nu vedtage de nødvendige love, så vi kan udvise ikkedanske statsborgere, som er kriminelle/ikke vil det danske samfund.

Det kræver, at vi udtræder af nogle konventioner, men det er nødvendigt, at vi selv er herre over, hvilke folk vi vil modtage, og hvilke der skal udvises.

Det vil støtte de positive flygtninge. De forstår ikke vores naivitet og ser gerne kriminelle og utilpassede udvist.

Vi kan ikke i tide og utide kræve, at de positive muslimer skal tage afstand til alt muligt. De er udsat for et stort socialt pres og trusler i ghettoen. Vi har set en Ahmed Akkari, som er draget i eksil i Grønland. Naser Khader m.fl. som må leve med dødstrusler.

Enhver kan forstå, at folk flygter, men vi må også erkende, at for mange flygtninge fra en så fremmed kultur som den muslimske giver alt for store problemer og på sigt betyder muslimsk flertal i Danmark.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.