Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Hvor er den opvarmning?

Connie Hedegaard (K) roser regeringen i JP 29/12 for dens store klimaindsats og klandrer Svend Auken (S) for at kritisere regeringen for ikke at gøre nok for klimaet.

Men hvorfor påviser disse politikere ikke med tal og fakta deres påståede klimaforandring?

De påstår, at der er konsensus om menneskeskabt klimaforandring. Det er der ikke. Al Gores og IPCC's påstande benægtes af 54 pct. af egentlige klimatologer - og USA's senat har netop udsendt en rapport, hvori 650 videnskabsmænd tager afstand fra IPCC: Den globale temperatur har været uændret i nu 10 år, er faldet i det seneste år, og er kun steget 0,7 grad siden 1860, da vi forlod en også naturbetinget "lille istid" - de varmeste år i 1930'erne.

Hvorfor fortæller de ikke, at det i Middelalderen (ingen industri) var 2,5 grad varmere end nu?

16/11 meldte den engelske avis "The Telegraph", at IPCC's "videnskabelige" rådgiver igen er blevet grebet i at lave forfalskede måleværdier.

CO -2 -stigning og temperaturstigning følges slet ikke ad. For 450 mio. år siden var der 10 gange mere CO -2 i luften end nu - og samtidig istid. Hvorfor fortæller disse politikere ikke, at ETS-udledningshandelen er en klimamæssigt helt unødvendig ekstrabeskatning i en krisetid? De skylder os en begrundelse.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Ugens udvalgte: Jeg er bekymret for mine børns fremtid
Ulrich Dethlef Húnfjörð Jørgensen
Efterkrigsgenerationen har undladt at gribe ind i tide over for forurening og global opvarmning i jagten på økonomisk vækst og større forbrug.
Debat: Den ekstra mia. kr. til hospitalerne er stort set brugt, inden pengene overhovedet er afsat
Lisbeth Lintz, Camilla Rathcke, Grete Christensen, Karen Stæhr, Bodil Otto
Hvor hospitalerne før skulle leve op til kravet om 2 pct. produktivitetsforbedring for at få del i en særlig pulje penge, skal de fremover leve op til en række krav om f.eks. reduktion i antal sygehusforløb pr. borger.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Fodbold uden dommerfejl er ikke fodbold

Jens-Kristian Lütken
Magien forsvinder fra fodbold, hvis den skal være ren og retfærdig

International debat og analyse: Den oversete humanitære krise i Latinamerika

Ninna Nyberg Sørensen
Flere end tre millioner mennesker har forladt Venezuela, hvis økonomiske krise får stadig større konsekvenser for befolkningen. Nabolandene taler om en humanitær flygtningekrise, og flere er i gang med at tage ekstraordinære migrationspolitiske skridt.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her