Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Glad læser

DAGBLADE og dets journalister og chefredaktører får ofte kritik, læserne siger det til hinanden, men ikke så ofte til aviserne.

Jeg vil gerne skrive en meget stor ros til Jyllands-Posten og dens medarbejdere.Jeg har i 50 år været fast abonnent på et andet landsdækkende blad plus en lokalavis - de andre landsdækkende aviser, dem har jeg skimmet på biblioteket.I husstanden er vi blevet pensionister, så hvad med aviser, som vi nødigt vil mangle? Jeg tog en rundringning til ledelsen af de forskellige bladhuse. På JP fik jeg en hyggelig snak med chefredaktøren og et godt tilbud.Jeg skiftede landsavis til JP, hvilket jeg er meget tilfreds med - for at dække det hele har jeg også abonnement på en landsavis, som udkommer en gang om ugen.Det var meget og oprigtig ros til JP, og jeg læser alle sider - hver dag.Så må jeg komme med en frækhed: Alle journalister skriver vældig godt om deres stofområde - men tag JP for fredag, lørdag og søndag i forgangne uge: De kvindelige journalister skriver bedre og mere dækkende, end de mandlige journalister - undskyld d'herrer!

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen