Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Moraler

PENGENE ligger bedst i borgernes lommer, var et kendt slogan for et nu regeringsbærende parti. I modsætning til den måde f.eks. socialdemokrater forvaltede pengene på - forstås.

K.J. Hansen »har intet mod socialdemokrater, så længe de ikke har adgang til statskassen« - iflg. JP 22/7. Hvad synes han mon så om en forhenværende finansminister, der ikke kunne huske, hvor han boede, og som derfor blev presset til at tilbagebetale modtaget EU-tilskud? Og en nuværende finansminister, der som amtsborgmester ikke havde tid til at påtegne taxa-bon'er? Og som indenrigsminister ikke helt havde styr på hvad partiet Venstre skulle betale? Og hvad med beskæftigelsesministeren, der har haft så travlt, at han hverken har fulgt med i de irakiske tolkes beskæftigelse (eller snarere mangel på samme) eller sat sig ind i, hvem der kom til at betale for møder, som partiet Venstre nu har fået lov at betale for? Eller hvad med vicestatsministeren, der futter lidt rundt i ministerbilen til private formål.Jo, borgerlige ministre har virkelig moral - dobbeltmoral: En der gælder for socialdemokrater og en, der gælder for dem selv. Velbekomme.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen