Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Sæt bruttolønnen ned

I DEN VERSERENDE skattedebat er Anders Samuelsen igen på banen 16/1 i JP. Det er især afskaffelsen af topskatten, der ligger AS' hjerte nær.

AS mener, at det nærmest er en naturlov i form af simpel matematik, at de højestlønnede skal have den største skattelettelse.Dette er absolut ikke tilfældet.En sådan øvelse kan ikke gennemføres i Danmark, medmindre Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti er indstillet på at svigte deres kernevælgere.Den eneste mulighed for en afskaffelse af topskatten forudsætter en samtidig nedsættelse af bruttolønnen for topskattebetalerne.Denne øvelse forekommer også logisk, da topskatten jo for længst er blevet kompenseret via løndannelsen i den markedsøkonomi, vi er en del af. Lønnedsættelsen vil således give en direkte forbedring af konkurrenceevnen både i den private og den offentlige sektor.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen