Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her
  • For abonnenter

Vaccinationsnægterne må erkende, at deres nej har en pris: Derfor skal vi splitte coronapasset op

Tvang er ikke den bedste løsning på vaccinationsudfordringerne. I stedet bør man splitte coronapasset op – for corona er noget, vi kommer til at bakse med i år frem.

Artiklens øverste billede
En måde at få flere ikkevaccinerede til at tage imod tilbuddet om vaccination er at opdele coronapasset i en rød og grøn version, hvor den røde version til de ikkevaccinerede indbefatter restriktioner som set i samfundet for et år siden, mener Hugo Raben. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Tiden er inde til, at regering og Folketing fastlægger regler og vedtager love, der sikrer, at flest mulige fra 12 år og opefter vaccineres plus de 5-11-årige, som vaccinen nu er godkendt til. Denne nye gruppe kan øge antallet af ”vaccinenægtere” med op mod 200.000 via forældrenes afvisning. Reglerne skal gælde fem år frem og ikke som nu kun fem uger.

Tvang er udansk, siger nogle, mens andre mener, det er langt mere udansk, at en minoritet får lov til at bestemme over

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen