Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

En uprofessionel holdning til deres arbejde

”Æh, æh, æh – intetsigende fyldord vælter ud af mit tv”. Tak for indlægget forleden – det er en helt igennem en korrekt afspejling af, hvad mange oplever, når de ser/hører danske tv-journalister.

Den utrolig dårlige talefacon, øhh, årh etc. og med mange ufærdige udtalelser, forbavser os i høj grad.

Det reflekterer en uprofessionel holdning til deres arbejde, for de må bestemt have en evaluering af deres optræden på tv?

Seerne er totalt ladt i stikken: Æh, æh, æh – intetsigende fyldord vælter ud af mit tv

Hvad angår kommentaren »er de overhovedet kvalificeret til jobbet«, og deres motiv for at optræde på tv, kan man huske på Clement Kjersgaards optræden, som var mere om hans egen profilering end egentlig at få et svar.

Da Clement Kjersgaard ikke er journalistuddannet, er det tilsyneladende ikke blot et spørgsmål om journalistuddannelsen, men et kvalitetsspørgsmål på DR og TV 2.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DR
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: DR kan ”næsten være lige meget”

Morten Uhrskov Jensen
Ordene er Martin Krasniks, og vi må håbe, at vi når dertil, hvor DR lukker og slukker. Men først til lykke med de 20 pct.’s besparelser.

Blog: Skattesnyd koster for os alle

Gitte Seeberg
Hvad enten det drejer sig om kreative løsninger inden for leasing eller inden for eksportgodtgørelse, er roden til alt ondt den værdibaserede registreringsafgift, som vi kender i dag. Det er den, der muliggør, at svindel kan lade sig gøre.

Amerikansk kommentator: Den israelsk-palæstinensiske fredsproces er død

David Ignatius

kommentator, The Washington Post

At tale om palæstinensiske rettigheder nu om dage vækker foragt eller udløser blot en gaben. Palæstinenserne er gårsdagens problem. Selv araberne er trætte af deres stejle krav.
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her