Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Flyt P5 tilbage til fm-båndet

DR

Det tenderer til foragt for de “modne“ lyttere, at de skal være henvist til cyberspace, hvis de ønsker at finde musik, der falder i deres smag. Først blev P5 henvist til en dab-kanal, som betød, at man skulle investere i en særlig radio. Så opgraderede man til dab+. De mange tusinde dab-lyttere skulle nu ud og købe en ny radio, hvis de fortsat ville lytte til P5, som er den eneste DR-kanal, der sender musik, vi i længden kan holde ud at høre på.

P4 er vores regionale station, som jeg gerne vil høre, fordi den er lokal – i hvert fald nogle timer i døgnet. Men den evindelige upbeat-musik bliver hurtigt et så generende element, at jeg igen søger tilbage til P5, hvis man altså har muligheden. Alle biler udstyres fortsat med en fm-radio, og i ens hjem skal man have særligt udstyr for at høre P5.

Min opfordring til DR er derfor: Flyt P5 tilbage på fm-båndet, og giv P4-redaktionerne besked om, at de skal tilrettelægge deres programmer, så det i højere grad tilgodeser det modne publikum. Mangler der plads på fm-båndet, kan man blot flytte P3 til internettet, hvor de unge i forvejen finder deres musik.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DR
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Debat: Strøm tænder håb for millioner

Thomas Gringer Jakobsen
Alene siden 2010 har 40 lande nået målet om at give hele befolkningen adgang til elektricitet. Faldende priser på solcelleteknologi har sat ekstra gang i udviklingen.
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her