Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

VM i fodbold med alle disse støjplager

I JP Debat har der efter VM i fodbold rejst sig en større debat om, hvorfor vi skal udsættes for så meget støj på skærmen, ikke fra tilskuerne på stadion, men fra studiet. Altså støj i timevis i form af endeløse talkshows for tv-studieværter og inviterede eksperter, der mener, at fodbold er faktuel videnskab og ikke blot et boldspil.

Oveni skal vi underholdes med de nyeste rygter om alle spillerne, der ellers har nok at gøre med skattesager, tatoveringer og hairstyling op til kampen. Nu kan disse optaktsudsendelser jo fravælges op til kampstart. Men desværre, nu følger de to kommentatorer på stadion op på studiesnakken, og alt fra reservebænk til trænernes kropssprog skal analyseres.

De to fodboldeksperter kan med åbne mikrofoner, som var det en radiotransmission, snakke hinanden gennem boldberøring 1 og 2 og tomme rum, og hvornår der er offside, frispark og straffe, eller ikke er det. Alt er til debat, også dommeren, der som sædvanlig er svagtseende (hjemme i stuerne har vi allerede både set og fløjtet for straffespark).

Løsningen på alle disse støjplager er ganske ligetil. Anbring kun én kommentator med én mikrofon på stadion i stedet for de to, der stiller spørgsmål ved alle driblinger, frispark og udskiftninger – ren hønsegård. Det kunne for tv-kanalen blive halvt så dyrt og for os andre dobbelt så sjovt. Det har fungeret før, og vi er åbenbart en større seerflok af samme mening. Og alt andet lige er det jo os, der betaler for støjen.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Peter Kvindal, tegner, Ebeltoft

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her