Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Skoldhed kaffe i bilistens skød

FDM

I disse dage gør politiet over hele landet en ekstra indsats for at indskærpe over for bilisterne, at man ikke skal køre bil, samtidig med at man taler i håndholdt mobiltelefon. Men øvrigheden er her oppe imod en tung modstander, idet FDM’s bilblad, Motor, flere gange har slået til lyd for, at biler skal have kopholdere .

Især en journalist på Motor kører hele tiden frem med det nødvendige af en kopholder i en bil, selv om det frister mange til at køre bil, samtidig med at de drikker en varm kop kaffe. Det burde han netop advare imod, samtidig med at det burde være forbudt. I flere tilfælde har hårde opbremsninger i en sådan situation resulteret i, at både kvinder og mænd har fået skoldhed kaffe ned i skødet med meget alvorlige forbrændinger til følge.

Ikke desto mindre kan man f.eks. opleve, at motorjournalisten i en sammenligning af tre lækre nye biler straks vælger den ene fra, fordi den ikke har kopholder. Måske skulle FDM bruge flere linjer på at fortælle, at skoldhed kaffe i en kopholder under kørslen kan være livsfarlig. Holder man på en vigeplads og vil drikke en kop varm kaffe, er der jo så mange andre måder, man kan håndtere termoflaske og bæger på.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FDM
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: DR kan ”næsten være lige meget”

Morten Uhrskov Jensen
Ordene er Martin Krasniks, og vi må håbe, at vi når dertil, hvor DR lukker og slukker. Men først til lykke med de 20 pct.’s besparelser.

Amerikansk kommentator: Den israelsk-palæstinensiske fredsproces er død

David Ignatius

kommentator, The Washington Post

At tale om palæstinensiske rettigheder nu om dage vækker foragt eller udløser blot en gaben. Palæstinenserne er gårsdagens problem. Selv araberne er trætte af deres stejle krav.
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her