Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Nøglen til succesfuld ghettoindsats

Sognepræst Marianne Wagner (MW) rejser et par interessante pointer i et debatindlæg i JP 1/6. MW er kritisk over for, at der med de mange tiltag for at begrænse parallelsamfund i ghettoområder indføres nogle regler (f.eks. zoner, hvor det giver højere straf, hvis man begår forbrydelser), som kun gælder i ghettoområder. Jeg synes i modsætning hertil, at det giver rigtig god mening, at vi fokuserer tiltagene der, hvor problemerne reelt findes. MW stiller også det gode spørgsmål, om det i virkeligheden ikke handler om at begrænse indvandringen og dermed tilstrømningen til de udsatte boligområder, hvis man virkelig vil gøre noget ved parallelsamfundene. Jeg er helt enig. Og det er i hvert fald ikke DF, der står i vejen her. Vi foreslår bl.a., at der skal indføres et asylstop og sættes gang i langt flere hjemsendelser af personer, som kun har midlertidigt ophold i Danmark. Det er det, der skal til, hvis vi for alvor skal gøre op med parallelsamfundene.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Debat: Strøm tænder håb for millioner

Thomas Gringer Jakobsen
Alene siden 2010 har 40 lande nået målet om at give hele befolkningen adgang til elektricitet. Faldende priser på solcelleteknologi har sat ekstra gang i udviklingen.
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere
Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her