Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Her havner besparelserne i DR

Det ser nu ud til, at regeringen med konsorter har held til at gennemføre besparelser på de elektroniske medier.

Som en beskeden trøst til de ansatte, som måtte blive berørt af dette, kan det anføres, at statens provenu deraf – sammen med en masse andre midler – går ubeskåret til finansiering af flygtninge og indvandrere samt til ulandshjælp, og det er vel egentlig disse gruppers velfærd, som DR’s personale altid har forsøgt at fremme – på skatteydernes bekostning altså.

Jeg har nu stor tiltro til, at de DR-medarbejdere, der ulykkeligvis skulle miste deres job, umiddelbart vil kunne finde beskæftigelse som kommunikationsmedarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors.

I de nærmeste år vil mediefolkene uvilkårligt få følgeskab af andre offentligt ansatte, og de slutter nu op i den lange, grå række af folkepensionister, kontant- og integrationshjælpsmodtagere samt uddannelsessøgende, der længe – direkte som indirekte – har måttet yde ofre til de svulmede udgifter til indvandringen. Disse udgør nu 36 mia. kr. årligt og vil pga. det uventet høje antal familiesammenføringer være støt stigende.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Skaber Dansk Folkeparti parallelsamfund?

Birthe Rønn Hornbech
Dansk Folkeparti vil smide et udenlandsk barn ud af skolen. Hvordan bliver det så integreret?

Blog: Hvis du har ondt i sindet, så skrig det ud over byens tage, min ven

Majbritt Maria Nielsen
Præcis som når man går til læge, hvis bulen i panden ikke forsvinder, går man altså til psykolog, hvis man er begyndt at overleve i stedet for at leve.

Blog: ”Lykkelænder” eller bloktilskud

Nauja Lynge
Hverken de grønlandske eller danske politikere favner det mindretal, som jeg er en del af.

Debat: Han var alt det, Boris Johnson ikke er

Michael Kuttner
Lord Peter Carrington døde samme dag, som Boris Johnson trådte tilbage som udenrigsminister. De var, for at sige det mildt, forskellige.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her