Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Her havner besparelserne i DR

Det ser nu ud til, at regeringen med konsorter har held til at gennemføre besparelser på de elektroniske medier.

Som en beskeden trøst til de ansatte, som måtte blive berørt af dette, kan det anføres, at statens provenu deraf – sammen med en masse andre midler – går ubeskåret til finansiering af flygtninge og indvandrere samt til ulandshjælp, og det er vel egentlig disse gruppers velfærd, som DR’s personale altid har forsøgt at fremme – på skatteydernes bekostning altså.

Jeg har nu stor tiltro til, at de DR-medarbejdere, der ulykkeligvis skulle miste deres job, umiddelbart vil kunne finde beskæftigelse som kommunikationsmedarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors.

I de nærmeste år vil mediefolkene uvilkårligt få følgeskab af andre offentligt ansatte, og de slutter nu op i den lange, grå række af folkepensionister, kontant- og integrationshjælpsmodtagere samt uddannelsessøgende, der længe – direkte som indirekte – har måttet yde ofre til de svulmede udgifter til indvandringen. Disse udgør nu 36 mia. kr. årligt og vil pga. det uventet høje antal familiesammenføringer være støt stigende.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Regioner og kommuner undrer sig: Hvor forsvandt et ”Danmark i balance” lige hen?
Stephanie Lose, formand i Danske Regioner og formand for Region Syddanmark | Ulla Astman, næstformand i Danske Regioner og formand for Region Nordjylland | Kim Ruberg, formand for Danmark på Vippen | Jesper Frost Rasmussen, borgmester i Esbjerg Kommune (V) | Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Kommune(S) | Ib Lauritsen, borgmester i Ikast-Brande Kommune (V) | Erik Lauritzen, borgmester i Sønderborg Kommune (S)
Vækstindsatsen mod virksomheder i alle dele af Danmark skal centraliseres i én national bestyrelse og én statslig pulje.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: 100 år – alligevel ikke i mål

Eva Kjer Hansen
I dag har selv mændene indset, at vi dog dur til andet end kartofler og sovs. Men der mangler fortsat flere kvinder i politik.

Blog: Muhammed Ali og underkastelsens kultur

Mikael Jalving
Friheden er det eneste sprog, vi taler, og det får mange til at tale udenom det egentlige, når det gælder islam.

Blog: Nej, en høne er ikke min søster af en anden art

Anna Thygesen
Jeg har lagt mig ud med Go Vegan-folket, og det skal man ikke gøre. Jeg er seriøst nervøs for, hvad det skal ende med, hvis de på nogen måde får gang i en større bevægelse.

Debat: Fornyet behov for EU’s frihandelsdagsorden

Jan E. Jørgensen, EU-ordfører (V)
Præsident Trump er ikke ligefrem begejstret for de liberale værdier om frihandel, som USA ellers har været bannerfører for siden Anden Verdenskrig.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her