Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Her havner besparelserne i DR

Det ser nu ud til, at regeringen med konsorter har held til at gennemføre besparelser på de elektroniske medier.

Som en beskeden trøst til de ansatte, som måtte blive berørt af dette, kan det anføres, at statens provenu deraf – sammen med en masse andre midler – går ubeskåret til finansiering af flygtninge og indvandrere samt til ulandshjælp, og det er vel egentlig disse gruppers velfærd, som DR’s personale altid har forsøgt at fremme – på skatteydernes bekostning altså.

Jeg har nu stor tiltro til, at de DR-medarbejdere, der ulykkeligvis skulle miste deres job, umiddelbart vil kunne finde beskæftigelse som kommunikationsmedarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors.

I de nærmeste år vil mediefolkene uvilkårligt få følgeskab af andre offentligt ansatte, og de slutter nu op i den lange, grå række af folkepensionister, kontant- og integrationshjælpsmodtagere samt uddannelsessøgende, der længe – direkte som indirekte – har måttet yde ofre til de svulmede udgifter til indvandringen. Disse udgør nu 36 mia. kr. årligt og vil pga. det uventet høje antal familiesammenføringer være støt stigende.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Niqab-forkæmper taler med to tunger
Kamal Ahmane
Forretningsmanden og politikeren Rachid Nekkaz støtter de mest åbenlyse symboler på kvindelig undertrykkelse: niqab, burka og burkini.
Debat: Hvor er de unge oprørere?
René Holm Hanssen
Unge kan med rette have en fornemmelse af, at de skal tilfredsstille forældre, venner, staten, politikere m. fl. – og at dét er livsprojektet, der går forud for deres egen måde at være i verden på, at finde fodfæste og en egen mening.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce

Debat: Strøm tænder håb for millioner

Thomas Gringer Jakobsen
Alene siden 2010 har 40 lande nået målet om at give hele befolkningen adgang til elektricitet. Faldende priser på solcelleteknologi har sat ekstra gang i udviklingen.
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her