Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Socialdemokratiet svigter igen

Mattias Tesfayes svar til mig i JP 6/3 i anledning af min kritik af Socialdemokratiets manglende opgør med partiets fortid er på mange måder en ren tilståelsessag.

Tesfaye roser en række initiativer taget af socialdemokratiske vestegnsborgmestre i 1990’erne. Men har disse initiativer løst problemerne?

Nej, der er stadig etniske parallelsamfund i Brøndby, Albertslund og Ishøj.

Til gengæld kritiserer Tesfaye Fremskridtspartiet og Dansk Folkeparti for det, han betegner som vores »evige polemik.«

Men hør nu her. Til forskel fra Socialdemokratiet har Dansk Folkeparti konsekvent plæderet for at standse indvandringen.

Socialdemokratiet har i bedste fald i enkelte kommuner symptombehandlet – og i virkeligheden bidraget til at gøre problemet større ved at forøge indvandringen, når partiet har haft indflydelse. Dansk Folkeparti har forsøgt at fjerne årsagen til problemerne – nemlig indvandringen.

Tesfayes indlæg 6/3 gør mig derfor igen bekymret, i forhold til hvor dybt Socialdemokratiets erkendelse af umuligheden af integration af i titusindvis af fremmede egentlig stikker?

For det, Socialdemokratiet har gjort, er vel at kopiere den politik, som Tesfaye har afskrevet som udtryk for »evig polemik«?

Socialdemokratiet har ikke evnet eller villet gøre det nødvendige for at forhindre, at Danmark udviklede sig fra et homogent land til et kolonisationsområde. I ellevte time har partiet nu angiveligt fået en åbenbaring.

Bedre sent end aldrig, men svigter socialdemokraterne igen, så kommer det til at gå partiet, som det går alle dets virkelighedsfornægtende søsterpartier rundt omkring i Europa.

De udslettes. På præcis samme måde som deres hovedløse indvandringspolitik har påbegyndt udslettelsen af de europæiske folk. Men folkene har rejst sig og kæmper for deres overlevelse.

Fremtiden må vise, om socialdemokraterne kæmper med eller mod folket.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Dansk Industri hejser det hvide flag

Mikael Jalving
Nu skal vi importere arbejdskraft udefra. Hvad om vi først fik aktiveret den, der allerede findes?

Blog: Venstre og regeringen er totalt passive over for sprøjtegift i drikkevandet

Christian Rabjerg Madsen
95 gange i 2017 sendte vandværkerne drikkevand ud til danske forbrugere, med mere sprøjtegift end reglerne tillader. Alligevel har Venstre mere travlt med at skælde ud på oppositionen end med at sikre danskerne rent drikkevand.

Per Stig Møller: Her er fem ting, EU skal i gang med nu

Per Stig Møller
Økonomer og erhvervsfolk mener, vi skal have hundredtusinder og millioner flere indvandrere for at løse fremtidens arbejdsmarkedsbehov, men på den måde skifter de jo de europæiske befolkninger ud, og hvornår har vi besluttet det?
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her