Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Kæmpestort antal anmeldte voldtægter

I JP 7/2 lyder overskriften på Palle Weis’ klumme: ”Hvad krænker mest – et maleri med nymfer eller en gruppevoldtægt?”.

I JP 7/2 lyder overskriften på Palle Weis’ klumme: ”Hvad krænker mest – et maleri med nymfer eller en gruppevoldtægt?”. Det er ovre i det feministiske Sverige – relateret til, at statsminister Löfven i sin tiltrædelsestale erklærede, at han var chef for en feministisk regering. Jeg undrer mig også.

Da min mand og jeg i januar rejste til Bornholm på vores månedlige weekendophold og købte en stak svenske aviser, var der en stor overskrift på forsiden af en af aviserne, husker ikke hvilken, måske Dagens Nyheter: 7.557 anmeldte voldtægter i Sverige i 2017. Avisen nævnte, at det er ca. 20 anmeldelser om dagen.

Senere hen har jeg ikke iagttaget nogen debat i de svenske aviser om dette megastore antal anmeldte voldtægter, heller ikke om, hvem gerningsmændene er.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Eliten lider af mentale synsforstyrrelser
Niels B. Larsen
De andre civilisationer i huntingtonsk forstand er i større eller mindre grad inderligt indifferente over for de vestlige idealer.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Kommentar: Har socialdemokratismen ligefrem sejret sig ihjel?

Jørn Mikkelsen
Noget må ske. Mange af de socialdemokratiske partier i Europa risikerer ellers at blive reduceret til rene kustoder for deres egen glorværdige historie.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her