Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Vi er holdt op med at gå tur i skovene

Jeg følger med interesse diskussionen om, hvorvidt vores skove skal være uberørt fredskov, ”pæne” skove eller skove med skovhugst.

Jeg følger med interesse diskussionen om, hvorvidt vores skove skal være uberørt fredskov, ”pæne” skove eller skove med skovhugst. Der mangler efter min mening en vigtig side af problematikken.

Når jeg nu går tur med mine børn og børnebørn, er vi i fredskove tvunget til at holde os på stierne, fordi det næsten er umuligt at gå mere end få meter, førend man støder ind i træstammer, som jeg og små børn ikke kan klatre henover. Hvis man vil botanisere eller kigge på insekter, er det også blevet markant sværere, fordi undergrunden er blevet meget mere ufremkommelig med de mange døde grene. Motionsløbere, mountainbikere og almindelige fodgængere konkurrerer om pladsen på stierne. Det er ikke særlig behageligt. Rent æstetisk lader fredskoven meget tilbage at ønske. De er efter min mening meget grimme at se på. Ja, nærmest uhyggelige.

Vi er holdt op med at gå tur i skovene med vores små børnebørn. Jeg har mistanke om, at dem, der bestemmer, kun ser på bundlinjen: Er det billigst i kroner og øre at lade skovene rådne op?

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Sverige har ondt i demokratiet
Hans Jørgen Kirkeby
En grundlæggende ændring af hele det svenske samfund er i fuld gang på grund af den voldsomme indvandring.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Gavner Dansk Industri Danmark?

Anders Vistisen
Dansk erhvervsliv med Dansk Industri i spidsen vil have flere udlændinge til Danmark. Men det tager ikke selv ansvar for samfundsudviklingen og jamrer konstant.

10 år efter "Fra Thailand til Thy": Mød Mong, Kae og Sommai

Sine Plambech
Thailandske kvinder er blevet den nationalitet, som danske mænd oftest gifter sig med ud over danske kvinder.
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her