Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Vi er holdt op med at gå tur i skovene

Jeg følger med interesse diskussionen om, hvorvidt vores skove skal være uberørt fredskov, ”pæne” skove eller skove med skovhugst.

Jeg følger med interesse diskussionen om, hvorvidt vores skove skal være uberørt fredskov, ”pæne” skove eller skove med skovhugst. Der mangler efter min mening en vigtig side af problematikken.

Når jeg nu går tur med mine børn og børnebørn, er vi i fredskove tvunget til at holde os på stierne, fordi det næsten er umuligt at gå mere end få meter, førend man støder ind i træstammer, som jeg og små børn ikke kan klatre henover. Hvis man vil botanisere eller kigge på insekter, er det også blevet markant sværere, fordi undergrunden er blevet meget mere ufremkommelig med de mange døde grene. Motionsløbere, mountainbikere og almindelige fodgængere konkurrerer om pladsen på stierne. Det er ikke særlig behageligt. Rent æstetisk lader fredskoven meget tilbage at ønske. De er efter min mening meget grimme at se på. Ja, nærmest uhyggelige.

Vi er holdt op med at gå tur i skovene med vores små børnebørn. Jeg har mistanke om, at dem, der bestemmer, kun ser på bundlinjen: Er det billigst i kroner og øre at lade skovene rådne op?

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Joker styrer migrationspolitikken
Daniel Fabricius
Den tyske indenrigsminister Horst Seehofers krav til kansler Merkel er almindelig snusfornuft i migrationspolitikken: ikke utopiske ønsker om et multikulturelt Europa.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Erdogan kan få en overraskelse fra kurderne i morgen

Harun Demirtas
Erdogan har god grund til at frygte kurdernes stemmer. De risikerer at gøre hans politiske liv meget, meget besværligt.

Blog: Vil Jarlov omfavne cannabisproducenterne?

Majbritt Maria Nielsen
Den nye erhvervsminister har kaldt godkendelse af medicinsk cannabis for populisme, men nu er produktionen i gang, så man kan passende spørge ministeren, om han glæder sig til samarbejdet.

Blog: Drømmemåling til Sverigedemokraterne på 28,5 pct.

Morten Uhrskov Jensen
Det svenske rigsdagsvalg den 9. september kan vende svensk politik op og ned for altid.
Annonce
Vi køber netvarer i blinde: 9 af 10 åbner ikke handelsvilkårene
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i et adfærdsforsøg med 100 mennesker testet seks ikoner, der skal gøre vilkårene lettere at overskue ved nethandel. Håbet er nu at få dem overført til hele EU. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her