Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

DF er blevet ”et barn, du ikke kan nå”

Danmark har en fornuftig statsminister. Hertil og ikke længere. Det var budskabet, da Lars Løkke (V) forleden sagde nej til at veksle yderligere stramninger på flygtningeområdet til skattelettelser.

DF har udviklet sig til ”et barn, du ikke kan nå”. Kommer man det i møde, flytter det målstregen. Det blev tydeligt, da partiet pludselig meldte ud, at nu var målet nul flygtninge. Sikken en absurditet. Og de, som er her, skal åbenbart henslæbe årevis i lejre uden undervisning eller kompetenceudvikling. Sikken et menneskesyn.

Midt i det turbulente forløb har regeringen mistet tilliden til DF og Kristian Thulesen Dahl. Nu får DF intet igennem. Den blå skattelettelse bliver minimal, men det er prisen værd for, at vi borgerlige igen kan se os selv i spejlet.

Jeg tror, at mange DF-vælgere i bund og grund er blå. Og det er værd at tænke over, når vi til sin tid står i stemmeboksen. Det samme gælder de mange danskere, som er trætte af stoledansen i blå blok. Men der er ingen grund til at straffe statsministeren og regeringen, når det er støttepartiet, der opfører sig urimeligt. Tværtimod – det er nu, vi skal bakke op.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

 
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Jarlov bliver ny erhvervsminister

De Konservatives forsvarsordfører Rasmus Jarlov bliver ny erhvervsminister. Han afløser Brian Mikkelsen, der bliver direktør i Dansk Erhverv.
Annonce
Annonce
Annonce

International debat Syg ministeriel kultur og krænkede kommunister

Søren Espersen
Justitsministeriet og Udenrigsministeriet synes at have foretaget alle mulige og umulige krumspring for, at højtstående kinesiske repræsentanter ikke skulle belemres med folkelige og fredelige protester mod det kommunistiske diktatur.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her