Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

DF er blevet ”et barn, du ikke kan nå”

Danmark har en fornuftig statsminister. Hertil og ikke længere. Det var budskabet, da Lars Løkke (V) forleden sagde nej til at veksle yderligere stramninger på flygtningeområdet til skattelettelser.

DF har udviklet sig til ”et barn, du ikke kan nå”. Kommer man det i møde, flytter det målstregen. Det blev tydeligt, da partiet pludselig meldte ud, at nu var målet nul flygtninge. Sikken en absurditet. Og de, som er her, skal åbenbart henslæbe årevis i lejre uden undervisning eller kompetenceudvikling. Sikken et menneskesyn.

Midt i det turbulente forløb har regeringen mistet tilliden til DF og Kristian Thulesen Dahl. Nu får DF intet igennem. Den blå skattelettelse bliver minimal, men det er prisen værd for, at vi borgerlige igen kan se os selv i spejlet.

Jeg tror, at mange DF-vælgere i bund og grund er blå. Og det er værd at tænke over, når vi til sin tid står i stemmeboksen. Det samme gælder de mange danskere, som er trætte af stoledansen i blå blok. Men der er ingen grund til at straffe statsministeren og regeringen, når det er støttepartiet, der opfører sig urimeligt. Tværtimod – det er nu, vi skal bakke op.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Power må skrue ned i Danmark

Tilførsel af ny kapital til moderselskabet i Norge betyder, at elektronikkæden Power må reducere planerne om ekspansion i Danmark. Storbank skal give lov, hvis der åbnes flere varehuse her i landet. Finans
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Hvor mange døtre skal voldtages?

Lars Boje Mathiesen
Hvis man ikke er villig til at sætte sin egen taburet og mandat på spil for befolkningens sikkerhed og tryghed, så er man ganske enkelt ikke værdig til at repræsentere borgerne.

Blog: Donald Trumps første år

Morten Uhrskov Jensen
Mediernes behandling har været udsøgt ringe.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her