<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Kære venstrefløj: I har selv skabt Manden i Den Grønne Jakke

Min medlidenhed er mindre overfor dem, der selv har skabt manden i den grønne jakke, der overfusede et par for nylig.

Venstrefløjen løber hjemmevant fra ansvaret, når konsekvenserne af indvandringen skal løftes. Og når frustrationerne får frit løb – som vi så på Kastrup Havn, hvor en mand i en grøn jakke lod frustrationerne få frit løb overfor en tilfældig familie – ja, så får jeg og Dansk Folkeparti skylden for, at det er vores skyld, at disse episoder opstår.

Her må jeg bare melde hus forbi: For vi har om nogen turde talt åbent om problemerne med indvandringen. Vi har opfordret til at tale åbent om det, enhver vel efterhånden kan se, der forandrer vores land. Og ikke mindst forsøgt at løse problemerne.

Den åbenhed har taget brodden af de værste frustrationer, fordi folk har forstået, at der trods alt er politikere, der både forstår dem og taler deres sag. Og som rent faktisk har arbejdet politisk for, at indvandringen ikke skal ødelægge landet mere, end det allerede har gjort.

Vi har været en ventil og et håb, og har været dem, som har forsøgt at forhindre en endnu mere vanvittigt tilstrømning af ikke-integrerbare udlændinge, end dem vi nu allerede nu døjer med.

Modsat er det venstrefløjen, som har forsøgt at tage patent på det gode menneske, har lukket øjnene for problemerne og som har udskammet dem, der har set kritik på den forandring, vores samfund til stadighed lider under grundet en nærmest uhindret indvandring af mennesker, som ikke ønsker at lade sig integrere i vores samfund.

Når trusler og chikanerier fyger rundt som en del af debatten, er det primitivt og ikke en demokratisk debat værdig. Præcis som manden med den grønne jakke på havnen gjorde.

Men helt ærligt så finder jeg mindre medlidenhed med folk, der bliver kaldt diverse grimme ting på de sociale medier og modtager trusler, hvis de selv har advokeret for mere indvandring og de problemer det naturligt afstedkommer,

Og nej, det handler ikke om, at jeg legitimerer og forsvarer angreb og trusler mod andre folkevalgte, som Zenia Stampe tillod sig at manipulere mine ord i indlægget i Berlingske, dels på hendes egen Facebook-profil, og hvor hun efterfølgende gentog sine løgne i P1 Debat.

Den slags bevidste manipulationer og løgne forstærker netop konfrontationerne og tager fokus fra det egentlige nemlig substansen, da jeg i stedet skal bruge energien på at forklare og afvise noget, jeg ikke har ment eller sagt. Men det er selvfølgelig et bekvemt træk. For så slipper venstrefløjen for at diskutere de reelle problemer.

Når man tillader at ytre ens ærlige mening om, hvordan indvandringen har påvirket ens hverdag og boligområde, hvordan ens børns skoler er præget af indvandringen og hvordan ens ældre er utrygge ved at færdes på gaden og man så bliver mødt af afstumpethed, anklagen om racisme eller korrekset om den gode tone, så vælger langt de fleste at tie fremover. Andre tier for en stund, men dukker senere op som Manden I Den Grønne Jakke.

Det er lige præcis denne slags bevidste manipulationer, som skaber Manden I Den Grønne Jakke. Altså ham som er blevet det levende symbol på en trykkoger, hvor låget eksploderer, når trykket er blevet for stort og indestængt.

På toppen af dette låg står alle dem, som synes, at øget indvandring af ikke-integrerbare indvandrere er et gode for Danmark. Og når I falder ned fra den trykkoger, I selv har skabt og selv fyret op under, så har jeg bare mindre medlidenhed med jer. For I har selv skabt Manden I Den Grønne Jakke, hans trykkoger og holdt låget nede.

Så når ukvemsord finder I jeres retning på de sociale medier – fordi folk er frustreret bl.a. fordi I forhindrer deres mulighed for at ytre sig, og de påpeger, at I er med til at ødelægge landet, ja, så har jeg altså mindre medlidenhed med jer, end jeg har med dem, som modtager samme ukvemsord og vrede, men som er fuldkomne uskyldige og som betaler konsekvenser af den vanvittige og ødelæggende indvandring.

For I har selv skabt dette monster.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Pia Kjærsgaard (f. 1947), er medlem af Folketinget (DF) og 2. næstformand i Folketingets Præsidium. Pia Kjærsgaard er Dansk Folkepartis stifter og var Folketingets formand fra 2015 til 2019. Hun er medlem af Folketingets Præsidium fra 2012 og Udvalget for Forretningsordenen samt ridder af Dannebrog af 1. grad. Gift med Henrik Thorup, som hun har to børn med. Uddannet fra Købmandsskolen i København, 1963-1965. Kontoransat inden for forsikrings- og reklamevirksomhed, 1963-1967, og hjemmehjælper, 1978-1984. Medlem af Folketinget for Fremskridtspartiet fra 1984, hvor hun var politisk leder 1985-1994. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti fra 1994, hvor hun var formand 1995-2012.
Seneste blogs
Af Steffen Husted Damsgaard
22.06.21, 17:41
Decentrale uddannelser er nøglen til vækst og udvikling i hele landet. For det er en kæmpe barriere, når et områdes stærkeste ressource – de unge – tvinges til at forlade det Læs mere
Af Martin Lidegaard
22.06.21, 08:30
Regeringen har ret i, at der er et skrigende behov for flere uddannelser uden for de store byer. Men det er hul i hovedet at finde pengene ved at skære på de samme uddannelsespladser i byerne. Danmark har brug for mere uddannelse, ikke mindre. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
22.06.21, 08:00
Velorkestrerede kampagner arbejder for at begrænse rettigheder for kvinder og LGBTQ. Læs mere
Af Uffe Elbæk
21.06.21, 22:14
Hvorfor er arrestationen af de 350 kommunister ikke mejslet ind i vores allesammens bevidsthed og hukommelse? Hvorfor er der ikke en historisk mindeplade på Christiansborg, der fortæller denne historie? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.06.21, 22:11
Rigtige eliter kan noget. Men der er absolut intet elitært over kunstnerne i dag. Engang var kunstnerne uforlignelige håndværkere, der kunne vække både begejstring og alvor og minde os om livets storhed. Det er et par århundreder siden, vi havde den slags kunstnere Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.06.21, 13:30
Den eneste brugbare metode til at undersøge forskelle mellem grupper er ved at se på, hvordan de klarer sig i gennemsnit. Vel at mærke samlede grupper. Ellers får man et skævt resultat ud af sine undersøgelser, som det er tilfældet med en undersøgelse fra Kraka om integration af muslimer. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.06.21, 21:36
At det var Aaja Chemnitz Larsen, der fik Folkemødets Dialogpris, var helt passende. Det har aldrig været vigtigere med dialog i rigsfællesskabet end nu. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.06.21, 21:12
Der er behov for et lønsystem, der i højere grad belønner dygtighed og flid. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.06.21, 10:00
Alle vore problemer med islam udspringer af en konflikt, som vores beslutningstagere valgte at se bort fra, og som selv den kloge Svend Brinkmann drømmer om at trylle helt væk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
19.06.21, 00:00
Der er og bliver forsat brugt flere milliarder kr. på bl.a. erstatning til minkavlerne, på hjælpepakker, coronatestkits og -centre, vaccineprogrammer, overvågningsudstyr og krigsmateriale og skattelettelser til de rigeste danskere, men når det kommer til sygeplejerskerne, så kan man ikke finde flere penge, og nogle spørger endda, hvor pengene skal komme fra - det er noget vås. Læs mere