<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

EU-ledernes Ga-jol-pakke citater stopper ikke islamisternes barbari

Islamisternes terrorangreb er igen dødelig virkelighed. Alligevel er det eneste umiddelbare svar fra lederne i Europa, at vi skal stå sammen og dyrke sammenholdet fremfor splittelsen. Gu’ fanden skal vi ej.

For to uger siden blev en fransk skolelærer halshugget på åben gade. Soundtracket til den islamiske likvidering af en frihedselskende europæer var terroristens egne ord »Allah er stor!«, som han angiveligt råbte.
Torsdag genlød samme råb i en kirke i Nice, da flere fik skåret halsen over af en gal islamist og tre døde under et knivangreb.
Samme dag kom der meldinger om angreb i den franske by Avignon, hvor endnu en af Profetens mordere angreb fredelige borgere på åben gade med kniv og islamiske slagsange.

Det er overskrifterne fra de sidste 14 dage, men faktisk kan jeg ikke længere huske listen over steder og byer i Europa, hvor ondskabsfulde islamister har slået ihjel for undertrykke vores frie samfund.

Derfor har jeg mildest talt også fået nok af de sædvanlige og flade automatreaktioner om sammenhold og solidaritet med det ramte land.

Torsdag aften udsendte Statsministeriet eksempelvis en fælles erklæring fra EU’s 27 stats- og regeringschefer efter terrorhandlingerne i Frankrig.
Her kunne man så bl.a. læse, at de europæiske ledere – inklusiv Mette Frederiksen – selvfølgelig var chokerede, men at alle verdens ledere nu skulle stå sammen om ’’dialog og forståelse imellem samfund og religioner, fremfor splittelse’’.

Mage til overfladisk sludder og vrøvl skal man lede længe efter. Vores medborgere bliver halshugget af islamiske krigere fra Mellemøsten og Afrika, men vi skal dyrke religionsforståelsen og undgå splittelsen? Tror EU’s ledere, at halshugningerne af fredelige skolelærere og kirkegængere starter og slutter ved tonen i debatten? Hvor dumt kan det blive.

Jeg har simpelthen fået nok af de her svage reaktioner.

Vi kan sagtens synge John Lennon og Kringsatt av fiender indtil det bløder ud af ørerne, købe franske vine og sætte en fransk knappenål i jakkesættet, men det bremser ikke islamiske mørkemænd fra at halshugge fredelige europæere. 

Det gør derimod en benhård grænsekontrol og nådesløse hjemsendelser af islamisterne i Europa.

For nu er det selvfølgelig kommet frem, at halshuggeren fra kirken er kommet indover Europas ydre grænse til Frankrig for kort tid siden. Angrebsmand ankom til Frankrig fra Tunesien som migrant, og har dermed nydt godt af, at EU ikke har viljen til at lukke de ydre grænser.

Med andre ord, de europæiske borgere betaler – bogstaveligt talt – med rullende hoveder for, at EU’s ydre grænser står pivåbne for enhver islamistisk terrorist. EU’s naive gæstfrihed bliver vekslet til bestialske mord.

Derfor er det fuldstændig klart for mig, at de ydre grænser skal lukkes. Omgående og fuldstændig. Enhver migrant skal afvises og sendes tilbage. Ingen skal kunne krydse den europæiske grænse. Samtidigt skal vi sende utilpassede migranter, terroryngel, islamister osv. ud af Europa. Væk. Ud på røv og albuer.  

Muhammeds mordere har regnet vores svage ledere ud. Skåltaler og underkastelse af konventioner må væk. EU’s ledere er nødt til at indse, at vi SKAL føre en hård og rigtig politik, hvis vi skal holde Europa oppe, volden nede og islamiske terrorister ude.

For det bliver ikke EU-ledernes tomme Ga-jol-pakke citater om sammenhold fremfor splittelse, som kommer til at stoppe islamisternes barbariske angreb.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Peter Kofod (f.1990) er medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti, hvor han er medlem af bl.a. Libe-udvalget, der tager sig af grænsekontrol og migration. Peter Kofod er tidligere medlem af Folketinget og retsordfører for Dansk Folkeparti, og han vil blogge om EU og danske emner. Han bor til daglig i Haderslev og er uddannet skolelærer.
Seneste blogs
Af Rune Lund
05.12.20, 00:33
- bilaftale mangler ambitioner Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
04.12.20, 16:41
Intet er for langt til venstre for TV2’s journalist (og for så mange andre journalister) Læs mere
Af Alex Vanopslagh
04.12.20, 13:28
Mette Frederiksens stort anlagte frikommuneforsøg viser desværre endnu en gang, at hun altid sætter systemet over borgeren. Prisen er dyr og dårlig velfærd. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
04.12.20, 13:25
Konkurrence på velfærdsområdet er en god ting Læs mere
Af Christina Egelund
04.12.20, 13:08
Folketinget har en enestående mulighed for at vise, at det ikke længere lader sig blænde af hverken politisk farve eller venskaber når det kommer til at genrejse retsstaten. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
04.12.20, 10:12
Usmageligt forsøg på politisk indblanding i drabssagen på Bornholm. Pressionsgrupper skal holde deres politiske fingre fra retssager, mens retssystemet arbejder. Det bliver tydeligvis sværere og sværere for flere og flere. Læs mere
Af Nauja Lynge
04.12.20, 09:14
Afvisning af Ted Hui understreger, hvor lidt regeringen har tilovers for demokratiet. Læs mere
Af Utku H. Güzel
03.12.20, 19:47
Det er nemlig sådan, at de fine værdier, som de vestlige lande prædiker, desværre ikke omfatter alle. Det bør være tydeligt for enhver at se, at nogle lande og dermed også befolkninger er legitime mål for vestlige aggressioner. Læs mere
Af Annika Smith
03.12.20, 16:20
At stille bind og tamponer frit til rådighed på offentlige toiletter kan derfor også kun gå for langsomt Læs mere