Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Alle danske partier ville hjælpe børn og unge, som skriger på hjælp i Grønland

Men Grønland siger nej. Selvstændighed er vigtigere end børn.

Alle bekymringer fra dansk side bliver altid fejet af bordet. Det har man styr på fra grønlandsk side, er normale kommentarer, siger Marcus Knuth. Jeg kan også huske kommentar om, at det var man ikke interesseret i. WHAT, sagde Karsten Hønge; vil man vitterligt ikke have hjælp?

»Det var i kølvandet på endnu en rapport, der viste, at der var store problemer med svigt og krænkelser af børn, hvor – som jeg husker det – samtlige danske partier sagde: ”Er der noget, vi kan gøre? Kan vi hjælpe med psykologer? Kan vi gøre noget som helst?” Og det blev fejet lidt af bordet som i, at det havde man styr på fra Grønlands side,« siger Marcus Knuth.

Jeg husker en paneldebat med Karsten Hønge, hvor han sagde, »WHAT, man vil ikke have hjælp«? Tja, man må bare erkende, at løsrivelse er vigtigere end børn og velfærd.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Valgdebat

Marie Krarup: Danmark kan være væk om 100 år

Marie Krarup
Lader vi være med at vogte grænserne, og lader vi endnu flere migranter fra muslimske lande bosætte sig i landet, vil vi få et islamiseret land, der kommer til at adskille sig markant fra det land, vi kender i dag.

Debat: Det borgerlige Danmark tabte

Peder Bjerregaard
Når ”gevinstmaksimering” sættes over mennesker og klima, så siger vælgerne stop!