Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Alle danske partier ville hjælpe børn og unge, som skriger på hjælp i Grønland

Men Grønland siger nej. Selvstændighed er vigtigere end børn.

Alle bekymringer fra dansk side bliver altid fejet af bordet. Det har man styr på fra grønlandsk side, er normale kommentarer, siger Marcus Knuth. Jeg kan også huske kommentar om, at det var man ikke interesseret i. WHAT, sagde Karsten Hønge; vil man vitterligt ikke have hjælp?

»Det var i kølvandet på endnu en rapport, der viste, at der var store problemer med svigt og krænkelser af børn, hvor – som jeg husker det – samtlige danske partier sagde: ”Er der noget, vi kan gøre? Kan vi hjælpe med psykologer? Kan vi gøre noget som helst?” Og det blev fejet lidt af bordet som i, at det havde man styr på fra Grønlands side,« siger Marcus Knuth.

Jeg husker en paneldebat med Karsten Hønge, hvor han sagde, »WHAT, man vil ikke have hjælp«? Tja, man må bare erkende, at løsrivelse er vigtigere end børn og velfærd.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Valgdebat

Kronik: Jobcentre gør mennesker syge – politikerne må handle nu

Anders Beich
Hvis man ikke kan fungere på arbejdsmarkedet, ej heller få timer i et fleksjob, så skal man kunne førtidspensioneres, uden først at skulle gennem et mangeårigt opslidende og nedværdigende forløb, som dræner den sidste livsvilje ud af enhver.

Valgobservatør: Det liberale demokratis æra er næppe forbi. Men er historiens pendul ved at svinge til den anden side?

Lasse Skytt
Har vi indledt en ny verdensorden, hvor de gamle regler skrives om på ny? Eller er vi blot vidne til et kaotisk årti, hvor alting er oppe at vende i luften, inden den vestlige liberalisme igen vil genoprette tidligere tiders dominans?
Der er:
00 dage
00 timer
00 minutter
00 sekunder
til valgstederne åbner

Få folketingsvalget direkte i indbakken Tilmeld dig nyhedsbrevet skrevet af vores politiske journalister og få hånd­plukkede historier om folketingsvalget

Modtag kl.
{"DriveBy-Authorized": 10900489,"DriveBy-NotAuthorized": 10900490,"Returning-Authorized": 10900493,"Returning-NotAuthorized": 10900497,"Fan-Authorized": 10900500,"Fan-NotAuthorized": 10900508,"Default": 10900490}