<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

”Danske” bandemedlemmer boltrer sig på de spanske kyster

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at udviste bandemedlemmer kan bosætte sig i det sydlige Spanien, uden at de spanske myndigheder tilsyneladende kærer sig om det. Vi er til grin. Det minder om C. V. Jørgensens Costa Del Sol.

Når solen forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg, og forbryderlivet besværes af udvisninger og bandepakker, så er det jo belejligt, at kriminelle udlændinge kan finde ro og mag til deres ugerninger under den spanske sol.

Ja, så forsvinder jeg også, kan jeg forestille mig, at de siger til hinanden, når der bliver lidt for trængt i politiets søgelys.

Sydpå til Spanien og luksus-eksil, hvor de uden dansk indblanding kan fortsætte deres kriminelle handlinger. Det er endda yderst praktisk, da man i Sydspanien kommer tæt på den korteste sejlrute til Marokko, hvor størstedelen af den hash og narko, som bliver solgt i Danmark, bliver indsmuglet fra.

For at te mig som en (kriminel og voldsparat) tosse.

På Costa del Sol hvor solen den danser, og hvor tæt kontakt til fire-fem marokkanske smuglersyndikater gør det muligt at dirigere hashhandlen i Danmark med sand mellem tæerne under parasollens behagelige skygge.

Jeg er ret sikker på, at det ikke er dét liv, C.V. Jørgensen beskriver i sin sang. Men det er desværre virkeligheden i dag.

”Danske” bandemedlemmer, både udviste og med opholdstilladelse, boltrer sig på de spanske kyster, når deres syndefulde tilværelse giver dem problemer i Danmark. Og det er bestemt ikke for at gå på pension, at de rejser til Sydeuropa.

Den ulovlige hashhandel i Danmark er opgjort til en årlig værdi på et sted mellem 1,25 og 2,5 mia. danske kroner. Og det er et forsigtigt skøn. Det er med andre ord en ekstrem lukrativ forretning at have nogle slyngler til at rende rundt mellem appelsintræerne i Sydeuropa. Så er man nemlig sikret en lind strøm af billig, marokkansk hash, som kan sælges af unge ”talenter” foran Christiania.

Når vi i Danmark regulerer og strammer lovgivningen for kriminelle udlændinge, så er vores mest effektive ”værktøj” en enkeltbillet ud af landet – en udvisning fra Danmark til Pakistan, Libanon, eller hvor vedkommende nu har sine rødder. Men det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at udviste bandemedlemmer kan bosætte sig i det sydlige Spanien, uden at de spanske myndigheder tilsyneladende kærer sig om det. Det er et kæmpeproblem, for det underminerer fuldstændig den udvisningsdom, som Danmark har sendt vedkommende ud af landet med. Det betyder, at enklaver af kriminelle arabere lever livet i sol, sus og dus, mens de kan fortsætte deres ulovlige forretninger. Og udvisningsdommen fra Danmark har reelt ingen effekt haft, og vi er til grin.

Jeg synes, det er tåbeligt, at vores indædte forsøg på at komme de kriminelle bander til livs kan omgås ved en kort flyvetur. De kriminelle er velorganiserede og opfindsomme, når det kommer til at lægge det danske land til last. Derfor skal vi have et hårdt og konsekvent svar parat. Det skal ikke være muligt at fortsætte sine ugerninger i Spanien.

Vi bør lægge et EU-pres på Marokko, og vi skal slå endnu hårdere ned på indsmugling af hash. Og så må den danske justitsminister tage fat i sin spanske kollega, så vi kan få blotlagt, hvor stort omfanget af problemet er og handle på det, så de udviste kriminelle udlændinge bliver straffet efter hensigten og udvist til deres hjemland.

Det må og skal vi aldrig tillade. Når man bliver man udvist, skal der sættes en endegyldig stopper for ens samfundsskadelige angreb på Danmark – i Danmark og i resten af Europa.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Naser Khader (f. 1963) er født i Damaskus i Syrien og har boet i Danmark, siden han var 11 år. Han sidder i Folketinget for De Konservative og er udenrigsordfører, retsordfører og formand for Forsvarsudvalget. Han er uddannet cand.polit. og har en master i kristen teologi. Khader har udgivet flere bøget bl.a. "Ære og Skam" og "Bekendelser fra en kulturkristen muslim". Han er desuden tidligere senior fellow – Hudson Institute Washington D.C. Naser Khader vil især blogge om den globale og danske værdigkamp, udenrigspolitik, religion og tro.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
10.04.21, 15:03
Den stålsatte tro på social ingeniørkunst er så stærk som nogensinde hos socialdemokraterne. Læs mere
Af Harun Demirtas
10.04.21, 14:50
Man kan ikke bede om et menukort og vælge den, der passer én bedst. For det er ikke en ret man bestiller. Patienten er der for at få hjælp, og dette hjælp, vil vil alle glædeligt give, så længe vi kan. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
10.04.21, 09:08
Når børn får lov at tage beslutninger, som ud fra deres modenhedsmæssige perspektiv er uoverkommelige, skader man dem mere, end man gavner. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
10.04.21, 08:00
De små poder i klasselokalerne bliver afgørende for, hvad vi vil med vores samfund og demokrati Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
09.04.21, 12:00
Jeg har fået en invitation til vaccination – men jeg ved ikke til hvilken vaccine, og det er med til at gøre mig utryg. Læs mere
Af Annika Smith
08.04.21, 16:30
Det bør mane til selvransagelse, at mange danskere mener, at dele af medierne svigter i coronadækningen. Læs mere
Af Henrik Dahl
08.04.21, 10:00
Regeringens forslag om en udvidelse af racismeparagraffen er en direkte trussel mod ytringsfriheden. Læs mere
Af Uffe Elbæk
08.04.21, 00:00
Der er intet belæg for påstanden om, at forskningskvaliteten og forskningsfriheden i Danmark er under pres eller for den sags skyld i frit fald. Læs mere
Af Utku H. Güzel
07.04.21, 19:13
Det hele handler om fordeling af goderne. I dette økonomiske system bliver en lille gruppes interesser plejet, og vi andre bliver spist af med almisser. Læs mere