Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Svensk valg

Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen og helt uden indflydelse. Sveriges jagannathvogn vil køre videre.

Sverige har stemt i dag. Landet uden for pædagogisk rækkevidde har praktiseret demokrati, som kun Sverige kan gøre det. Med en presse, der bruger kriminelle metoder for at tilsværte dem, de ikke bryder sig om, og med en valgmetode, som leder tankerne hen på den gang, man ved håndsoprækning skulle markere, hvem man ønskede valgt, så ridefogeden kunne se, hvem der formasteligt tillod sig at stemme på de ”forkerte”.

Med 5.689 af 5.837 valgsteder optalt står Sverigedemokraterne til 13,0 procent af stemmerne. Det giver partiet en såkaldt vågmästarroll som tungen på vægtskålen. Det ville på dansk betyde politisk magt at sidde inde med de afgørende mandater, når der skal findes en ny regering.

I Sverige betyder det efter alle solemærker at dømme fortsat total udelukkelse af partiet med de 13 procent af stemmerne. Landet, der venter op imod 100.000 asylsøgere i år og 340.000 over de næste fire år, vil blive regeret videre af afsindige, der tror, at Sverige er fremtidens land.

Sverige er et land med medier, der som nævnt betjener sig af kriminelle metoder. Sverige er et land, hvor politikere helt op til statsministeren åbenhjertigt lyver svenskerne op i deres åbne ansigter ved at påstå, at folkevandringen til Sverige fra den ikke-vestlige verden er en økonomisk gevinst for landet. Sverige er et land, der nu fører så ekstrem en politik, at selv danske politikere er ved at blive nervøse. Sverige er til fare for sig selv og for sine nabolande.

Og i Sverige kunne Sverigedemokraterne kun få 13 procent af stemmerne. Til lykke til den svenske elite med deres virkningsfulde opdragelse af eget kuede folk. Den har virket. Sverige sejler hen imod en fremtid, der vil få dagens virkelighed til at se ud som en hyggelig midsommeraften i landet hinsidan.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.