Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Vor tids helte i Øst- og Centraleuropa

Styrkeprøven mellem EU og Øst- og Centraleuropa kan blive helt afgørende for Europas fremtid.

Næsten dag for dag står det alarmerende klart, hvor splittede europæerne er, primært mellem amokløbne eliter i vest og befolkningerne over det hele sammen med eliterne i de tidligere kommunistiske lande i øst

Giv et land 44 års kommunistisk diktatur, og det vil være grundigt vaccineret mod samfundseksperimenter i stil med ukontrolleret masseindvandring fra Afrika, Mellemøsten og store dele af det øvrige Asien. Polakker, ungarere, tjekker, slovakker med mange flere ved godt, hvad frihed og selvstændighed er. De ser også fjernsyn og går på nettet, og de føler ingen trang til at opleve de franske og svenske ghettoer indefra. De har ikke lyst til, at mindreårige piger skal sexmisbruges af udlændinge, som det skete i Rotherham, og de ønsker ikke ungdomsfester ødelagt af voldspsykopater fra indvandrerbander.

EU’s ledende kræfter ønsker derimod at nedkalde den samme grad af kaos over øst, som vest allerede har fået. Det blev understreget i dag, hvor EU-kommissionen har givet Polen, Tjekkiet og Ungarn én måned til at acceptere asylsøgere fra Italien og Grækenland i EU’s desperate forsøg på at tørre sine selvskabte problemer af på alle EU-landene

Planen er forhåbentlig dømt til at mislykkes og EU således dømt til fiasko. I maj måned udtalte den polske indenrigsminister Mariusz Błaszczak, at EU-sanktioner ville være at foretrække fremfor at tage imod asylsøgere. Indenrigsministeren henviste til terrortruslen og sagde tillige:

”Husk at de nu meget talrige muslimske samfund [i vesteuropæiske samfund] begyndte med ret beskedne antal.” 

Sådan taler en mand, der ved, hvad der er op og ned i denne verden. Han kunne efter min mening glimrende have tilføjet, at Europa er europæernes kontinent, og kun ved at bevare Europa med et altovervejende flertal af etniske europæere kan vi bevare europæisk kultur og levevis. Det kommer nok næste gang.

Man skal være fra sans og samling for ikke at være klar over, at dette vanvid må høre op. Er det voldsomt forøget kriminalitet som i Tyskland, man ønsker? En stigning forårsaget af det uhyggelige antal asylsøgere. Er det et Sverige i tiltagende sammenbrud, man kan tænke sig? Eller er det psykopatiske, afghanske seksualforbrydere som i Østrig, man higer efter

Den vestlige del af Europa er på vej ud i kaos og borgerkrigslignende tilstande, hvor politiets voldsmonopol undergraves, og ”retten” erstattes af selvtægt og de lange knives nat.

Det ved øst- og centraleuropæerne godt. De viser os andre, hvordan vi kan undgå helvede på jord.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen