Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Sagen i en nøddeskal

Bog om den svenske udlændingepolitik lader intet håb tilbage.

Så har de to uhyre produktive svenskere Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin atter udgivet en bog om Sveriges udlændingepolitik og om konsekvenserne af den. Nötskalet er titlen. På 175 siders tekst får de oprullet den vanvittige svenske politik gennem årtier på området, kulminerende i 2015, hvor Sverige tog imod 163.000 asylsøgere. Bogen er en slags opdateret udgave i letlæst form af de to bøger af samme forfattere, Indvandring og mørklægning.  

Har man fulgt med i den svenske ulykke, får man i Nötskalet bekræftet, hvad man godt vidste: At Sverige er et land i fuld fart på vej ned af slisken, et land, hvor velstand og velfærd går den vej, som hønsene skraber, og hvor bander, kriminalitet, gigantiske ghettoområder og svenskere på vej i mindretal inden for få årtier er virkeligheden.

Sveriges katastrofale fald i gennemsnitlige skoleresultater gennemgås, og sammenhængen med den førte udlændingepolitik blotlægges. Kun i kraft af den danske rapport om PISA-undersøgelsen – med tal fra de fem nordiske lande – ved vi, at det er indvandrerne og deres efterkommere, der først og fremmest trækker de svenske resultater ned (side 80). Det officielle Sverige kunne ikke drømme om at få foretaget en sådan undersøgelse.

Det uhyggelige dobbeltdrab i Ikea i Västerås, begået af en afvist asylsøger fra Eritrea, gennemgås, og forfatterne viser, hvordan den svenske løgnepresse i den anledning tog samtlige beskidte kneb i brug for at undgå at tale om det væsentlige, som er de svenske politikeres kolossale medansvar for de forbrydelser, som udlændinge begår i Sverige. Fra ikke at skrive om dobbeltmordet, over bagatellisering, videre til pervertering af offerrollen og til at skabe sympati for gerningsmanden (side 86-90) prostituerer svenske journalister sig på daglig basis for at opretholde en facade, der krakelerer og har skandaliseret standen for tid og evighed.

Der hersker i dag radiotavshed hos de svenske myndigheder, hvad angår statistik over, hvor stor en andel af de anmeldte voldtægter der har udlændinge som gerningsmænd. Tilbage i 2005 blev der faktisk lavet en undersøgelse, og den viste bl.a., at indvandrere i forhold til deres andel af befolkningen fem gange så ofte som svenskere blev anmeldt for voldtægt eller forsøg herpå (side 99). Efterkommerne blev i 2005 anmeldt næsten dobbelt så ofte som svenskerne, et begreb, der i øvrigt udvandes mere og mere, efterhånden som gruppen af ”svenskere” får flere og flere medlemmer med rødder i ikke-vestlige lande.

En moralsk korrupt politisk elite, en afstumpet og løgnagtig journaliststand og et kulturslæng i bred almindelighed desforuden er, hvad der skulle til for at smadre et af verdens mest velfungerende lande på ca. 40 år.

Sverige er blevet et rædselskabinet for millioner af svenskere allerede, og så er det ikke engang begyndt for alvor. Man behøver blot at forestille sig, hvad der kan komme til at foregå, når den svenske velfærdsmodel for alvor brister under den stadig tungere dødvægt af uproduktive modtagere. Så bliver Sverige først helvede på jord.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
18.07.19, 16:09
Det midlertidigt besatte område er heldigvis en lise for sjælen. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
17.07.19, 21:38
Under 1 af 10 muslimske indvandrere bliver integreret. Læs mere
Af Martin Ågerup
15.07.19, 19:53
FN bør indse sandheden: Markedsøkonomi og konkurrence er de fattiges ven. Læs mere
Af Mikael Jalving
12.07.19, 16:00
Mens teknologi og gadgets forandrer vores sociale eksistens til uigenkendelighed, har EU’s imperialistiske institutioner fået os til lige så frivilligt at give afkald på national suverænitet. Læs mere
Af Anna Thygesen
12.07.19, 13:30
Vi skal ikke fordømme folk, der forsøger at begå selvmord. De skal have hjælp, og så skal vi tale om det med hinanden og vores børn, for det eneste, der ikke virker, er tavshed og tabuisering. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
12.07.19, 11:29
Det yderste højres sande ansigt viser sig, når det russiske flag bliver luftet Læs mere
Af Signe Munk
11.07.19, 16:00
Skønhedsindustrien, samfundet og vi selv har et fælles ansvar for de skønhedsidealer, som lægger et enormt præstationspres på især unge. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
11.07.19, 10:18
Min ringe person har netop fået tre dages karantæne. Læs mere
Af Jens Kindberg
10.07.19, 00:02
De fleste af os har vel været i berøring med hospitalsvæsnet. Læs mere