Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Helt utilstrækkeligt

Dagens aftale om en ”stramning” af udlændingeloven er begyndelsen til enden for denne regering og især for Dansk Folkeparti.

Partierne i blå blok er blevet enige om at indføre en ydelse for anerkendte asylsøgere, der ligger på niveau med SU med forsørgertillæg og en sprogbonus. Integrationsminister Inger Støjberg meddeler, at ”Det her er den første stramning, man kommer til at se. Det er et straksindgreb, som vi annoncerede i valgkampen. Og så kommer vi senere til de næste elementer

Dansk Folkepartis Martin Henriksen kalder aftalen for ”en god begyndelse” og tilføjer: ”Men der er selvfølgelig brug for mere. Vi har en forventning om, at vi sætter os ned og gennemfører yderligere stramninger”. 

Brug for mere? Holder han os for nar? Det må han da gøre efter dette fatale svigt af Dansk Folkeparti. Lad os lige slå et par ting fast:

Regeringspartiet Venstre vil under ingen omstændigheder røre ved konventionerne, herunder FN’s flygtningekonvention. Det er fuldkommen fatalt i forhold til at få bremset den uendelige strøm fra Mellemøsten og Afrika. Alligevel vil Dansk Folkeparti ikke true med at vælte regeringen. På trods af, at det er uden for enhver tvivl, at Danmark, dansk identitet og dansk levevis vil blive aldeles udhulet, hvis ikke der som et minimum sker følgende:

Det danske folk skal af mindst et politisk parti i Folketinget have klar besked om, at den nuværende katastrofekurs netop er en katastrofekurs. Således oplyst kan danskerne i massiv grad støtte det eller de partier, der fortæller danskerne, hvordan de faktiske forhold ser ud.

Hvor der ikke bliver strammet

Intet har vi hørt om, at tallet for familiesammenføringer som følge af det voldsomt forøgede antal anerkendte asylsøgere tordner derud ad. Ingen meldinger om, at man som et mindstemål vil nedbringe den afsindigt høje anerkendelsesprocent, der i øjeblikket ligger på 90. Og altså intet om den selvmordspagt, som FN’s flygtningekonvention udgør.

Vi ved, hvad der venter os, nemlig svenske og franske tilstande. Vi ved, at det vil blive værre endnu, meget værre. Og til trods for denne sikre viden har Dansk Folkeparti altså valgt at støtte denne regering, der intet effektivt vil gøre for at sikre Danmarks frihed og selvstændighed, kort sagt en sikring af, at Danmark forbliver danskernes hjemland.

Dansk Folkeparti har kun ganske kort tid til at ændre kurs. Når asyltallene hen over sommeren viser sig at være uacceptabelt høje – på trods af dagens melding om denne ”stramning” – vil tiden løbe hastigt ud for Dansk Folkeparti.

Vil Dansk Folkeparti komme for sent til historien? Ja, det er jeg overbevist om, at partiet vil. Dagens aftale fortæller det. Dansk Folkeparti har valgt magten og partiet frem for Danmark. Den slags går kun et vist stykke tid. Derefter er der parlamentarisk afregning ved kasse et.

 

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.