<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Dansk Folkepartis symbolpolitik

Mens Danmarks grænser bogstavelig talt løbes over ende af den uendelige strøm fra den tredje verden, kan Dansk Folkeparti kun præstere symbolpolitik.

Så hedder prognosen for antal asylsøgere til Danmark for 2014 op imod 20.000, tæt ved det højeste antal nogensinde. Kun i et enkelt år under den jugoslaviske borgerkrig så vi noget lignende. Og læg mærke til, at stigningen er eksplosivt voksende måned for måned. Det er kort tid siden, at tallet lød på ca. 7.500. 4,1 milliarder kr. skal danske skatteydere forvente at punge ud med som følge af stigningen, der tydeligvis er helt ude af kontrol

Justitsminister Karen Hækkerup puster sig op og meddeler, at ”vi strammer markant op i asylpolitikken.” Den såkaldte stramning går ud på, at der vil blive givet opholdstilladelser for ét år i stedet for de nuværende fem år. Desuden vil der ikke blive familiesammenføring det første år.

Hvad så efter ét år?

Jamen, så vil den da stå på forlængede opholdstilladelser og på familiesammenføring. Er der nogen, der tror på, at borgerkrigen i Syrien er slut om et år? Nej, det er der vist ikke. Regeringens ”stramninger” er således en narresut, der skal få danskerne til at tro, at Danmark ikke vil modtage asylsøgere ad libitum ad infinitum.

Verden syd for os er brudt sammen. Mellemøsten er stort set enten krig eller sydende heksekedler, der kan true med at eksplodere når som helst. Afrika syd for Sahara er potentielt endnu mere uhyggelig, eftersom befolkningseksplosionen er helt ude af kontrol. Fra 1,1 milliarder i dag til 2,4 milliarder i 2050, lyder det.

Danmark vil blive forvandlet til ukendelighed, hvis ikke grænserne lukkes af for modtagelse af samtlige asylsøgere uden for Europa.

Det må Dansk Folkeparti da vide, ikke sandt? DF vil da i det mindste berette for danskerne, at uden afvisning af samtlige asylsøgere vil Danmark reverenter talt gå ad Helvede til. Det vil Dansk Folkeparti da fortælle os, vil de ikke?

Dansk Folkeparti må tro, vi er enfoldige

Dansk Folkeparti foretager sig intet, aboslut intet, af det eneste nødvendige. Hør blot, hvad Dansk Folkeparti kan underholde os med ifølge JP:

”Dansk Folkeparti vil give alle flygtninge midlertidig asyl. Også dem som er personligt forfulgte og derfor ikke er omfattet af SR-regeringens stramning.” 

Nøj, hvor vi gungrer. Alle skal da bare komme til Danmark og få deres sag behandlet, skal da bare komme indenfor, men vi er farlige hertillands, thi vi har Dansk Folkeparti, som kun vil give midlertidig asyl.

Tror Dansk Folkeparti på snarlig fred i Syrien og på generel stabilisering i Mellemøsten og i Afrika syd for Sahara? Tror Dansk Folkeparti på hjemsendelse af syriske flygtninge om f.eks. fem eller ti år?

Eller er Dansk Folkeparti ude på at stikke det danske folk blår i øjnene og bilde dem ind, at midlertidige opholdstilladelser i nogen væsentlig grad vil begrænse folkevandringen mod bl.a. Danmark?

Dansk Folkeparti har spillet fallit. Dansk Folkeparti skygger for Danmarks mest eksistentielle problem nogen sinde.

Ærlig talt. Hvis man vil gøre noget for sine børn og børnebørn og for de kommende generationer af danskere, bør man støtte Dansk Samling. Det haster.

P.S.

Det er sigende for Dansk Folkepartis "indsats" på dette område, at det i skrivende stund forlyder, at Liberal Alliances leder Anders Samuelsen netop er citeret for at udtale om asylsøgere: "Billedligt talt skal de vendes rundt i lufthavnen, ind i et fly og ned i en flygtningelejr i nærheden af, hvor de kom fra." Hvorfor eksisterer Dansk Folkeparti egentlig som parti?

 

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
30.11.20, 08:29
DFs nye forslag rummer et afgørende perspektiv for at redde et samlet Danmark Læs mere
Af Nauja Lynge
30.11.20, 07:22
Usandsynligt at Kim Kielsen fortsætter som landsstyreformand. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
29.11.20, 23:42
Hvad blev der af ansvarsfølelsen og fællesskabet, hvis det enkelte land sætter egne økonomiske interesser over Europas borgeres helbred? Læs mere
Af Mikael Jalving
29.11.20, 10:00
Den socialdemokratiske regering sniksnakker om Muhammed og overlader problemerne til næste generation. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
28.11.20, 01:48
At forlade trygge velfærdsdanmark for at tilslutte sig ISIS gør det svært at tro på, at selvsamme mennesker vil dele værdier med det velfærdssamfund, de vendte ryggen. Læs mere
Af Utku H. Güzel
27.11.20, 21:03
Hvor stiller det så os helt almindelig dødelige? Ja, vi ser vel bare pænt på, imens politikerne - altså de mennesker, som vi ikke stoler på, men som styrer landet og sætter reglerne for, hvad vi må og ikke må m.m., endnu engang udstiller deres hykleri. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
27.11.20, 20:17
Man bør gøre sig endog meget store anstrengelser for at lade være, fordi man ellers er uden selvkontrol. Læs mere
Af Nauja Lynge
27.11.20, 19:48
Jeg vil have demokratiet tilbage, og kampen om corona skal foregå på befolkningen præmisser. Læs mere
Af Mikael Jalving
27.11.20, 14:53
Det sværeste af alt på en sort fredag: At komme arvesynden i hu. Læs mere
Af Marie Høgh
27.11.20, 14:00
Det uhyggelige​ er ikke Mette Frederiksen, men den socialistiske tyrkertrostat som ”den gode hyrde”. Læs mere