Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blog. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Fransk mangemilliardær udfordrer de indvandringsvenlige, etablerede TV-medier – må vi få en sådan TV-station herhjemme

Det kan kun gå for langsomt med at få alternative TV-kanaler i Danmark.

Den 3. december bragte dagbladet Information en særdeles interessant artikel om den franske rigmand – god for 60 milliarder danske kroner - Vincent Bolloré, der på få år har vendt op og ned på det franske mediebillede.

Det lyder således i begyndelsen af artiklen i Information:

”Da rigmanden Vincent Bolloré i 2017 købte den lidet kendte tv-kanal I-Télé, var der mange i den franske medieverden, som undrede sig… I dag står Bollorés plan lysende klart: Han har skabt et højreorienteret netværk af medier, som bruges til kontinuerlige angreb på alt, hvad han anser for venstreorienteret i Frankrig.”

TV-stationen er omdøbt til CNews og konkurrerer om at være den mest sete nyhedskanal i Frankrig.

Jeg skal ikke skjule, at jeg synes, at det lyder formidabelt, at noget sådant er sket. Jeg har i årevis håbet på, at DR og TV2 ville få seriøs konkurrence herhjemme fra en TV-station, der kan agere balance til mastodonternes venstredrejede og de facto manipulerende journalistik om indvandringens konsekvenser.

Min påstand er ikke, at DR og TV2 producerer falske nyheder. Det sker sjældent og rettes næsten altid. Næ, problemet er alle de nyheder om indvandringens konsekvenser, der ikke bliver bragt. Dertil skal lægges det antal indslag, der har karakter af manipulation, som i P1 Morgen for nylig, som man kan forvisse sig om ved at læse mit seneste blogindlæg før dette.

I en artikel i Berlingske kan man i øvrigt læse en ret sober analyse af, hvorfor mange franskmænd alvorligt overvejer at stemme på Eric Zemmour ved det franske præsidentvalg til foråret. Vidste man f.eks., at ”der er faktisk sket en demografisk revolution i Frankrig i løbet af få årtier.«

Den anerkendte franske samfundsforsker, Jérôme Fourquet, slog det fast i bogen »L’archipel français« i 2018: Næsten en femtedel af nyfødte drengebørn i Frankrig fik på det tidspunkt et arabisk-muslimsk navn. Fourquet forudså, at det snart ville blive en fjerdedel, og samtidig slog han fast, at segregering tager til: De franske muslimer bliver mere troende og isolerer sig ved at gifte sig med andre muslimer.”

Jeg er ærlig talt revnende ligeglad med, om vi kalder det den store udskiftning eller noget andet. Faktum er, at de vesteuropæiske lande i disse år forvandles med lynets hast og får en større og større andel ikkevestlige, der er etnisk, religiøst og kulturelt dybt forskellige fra europæerne, som de er i snit.

Almindelige mennesker og vælgere har krav på at vide dette, når de skal sætte deres kryds.

Den franske rigmand har givet de franske langt bedre mulighed for at stemme på et oplyst grundlag næste gang.

Må det samme ske herhjemme. Må den danske mangemilliardær snart komme ud af busken og hælde tilstrækkelige summer i en TV-station.

Når det forhåbentlig sker, vil håndfladerne blive klamme hos DR og TV2.Andre læser

Mest læste

Del artiklen