<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Midlet til at komme systemisk racisme til livs: Vi gør alle lige med magt

Hvorfor har racismeforskerne ikke sagt det højt for længe siden?

Ikke en dag uden en irettesættelse fra den kongelige danske forskning om, hvor let vi hvide danskere har det med at udråbe vores hvide overherredømme. I dag er det Mira C. Skadegård, der i Berlingske fortæller os, hvordan vi ikke skal klæde de hvide børn ud til alle helgens aften, også kaldet halloween.

Man kan også se DR’s serie i fire afsnit om Kunstakademiet i København, et alligevel imponerende studie i mikrofonholderi fra den kvindelige værts side.

En anden gang journalistik stort set befriet for kritiske spørgsmål kan man finde på videnskab.dk med titlen ”Hvad er strukturel racisme? Og findes strukturel racisme i Danmark?”

Bare rolig, der er ingen forstyrrende spørgsmålstegn efter endt læsning.

Hvad gør vi ved det nærmest naturvidenskabelige faktum, at hvide mennesker er uhjælpeligt racistiske, også når de gør sig ihærdige anstrengelser for at benægte det?

Jeg har lagt et columbusæg i den anledning, hvis jeg selv skal sige det (hovsa, det er vist nok udtryk for racisme at nævne Columbus, som var så væmmelig at opdage den nye verden).

Vi gør simpelthen alle lige ved statsmagtens tvang. Det er helt enkelt. Følg selv med i denne lynvejledning. Man kan finde de fleste af de relevante tal her.

1. Vi begynder selvfølgelig med at erklære alle børn i seksårsalderen for skoleparate. Alle kan allerede nu det samme, sådan cirka.

2. Næste udfordring opstår ved grundskolens afgangsprøver, hvor visse grupper i dag er udsat for systemisk racisme ved at få for lave karakterer. Den hurdle klarer vi ved at give alle grupper det samme gennemsnit. En række etniske grupper sættes op i karakter, og nogle sættes ned. Det er virkeligt såre simpelt. Det samme gør vi selvsagt med eksamenskaraktererne i gymnasiet, på erhvervsskolerne med flere.

3. Nu skal vi have de unge mennesker til at fordele sig ens på de videregående uddannelser. Især er det vigtigt, at alle grupper repræsenteres helt ligeligt på de prestigefyldte uddannelser som læge, advokat og psykolog. Det er heldigvis blevet nemt, når nu karaktererne på gruppeniveau i gymnasiet er ens.

4. Efter endt uddannelse er der selvfølgelig ikke noget, der hedder dygtige og mindre dygtige læger, blot som eksempel. De mest attråede stillinger på sygehusene i de store byer skal fordeles helt lige mellem grupperne.

5. Endelig skal lønnen for et givet fag naturligvis være helt den samme på gruppeniveau. Det siger sig selv.

Hopla, nu har vi fået udryddet den systemiske racisme helt og aldeles. Det perfekte nykommunistiske samfund er skabt, hvor alt er miljø, og hvor biologisk arv er reduceret til nul.

Lyder det som et behageligt samfund? Det var da et mærkeligt spørgsmål. Selvfølgelig gør det det. De tidligere racegjorte etniske minoriteter klarer sig alle på niveau med de hvide, og de hvide er befriet for deres modbydelige systemiske racisme.

Hvad dælen nøler vi efter?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Marie Høgh
26.11.21, 17:00
Hold nu op med den automatforargelse over den prøve – hvor værdispørgsmålene tydeligt afslører, hvem man går efter. Læs mere
Af Nauja Lynge
26.11.21, 07:45
Det bør kun indføres igen som sidste udvej. Læs mere
Af Søren Gade
25.11.21, 15:15
Den danske model er bedre for alle parter end mindsteløn. Derfor vil jeg kæmpe for, at Danmark undtages fra direktivet og kan fortsætte med at have et af de bedste arbejdsmarkeder i verden. Læs mere
Af Henrik Dahl
25.11.21, 14:09
Jeg er ude af stand til at se, hvad der skulle være af argumenter imod at beskytte ytrings- og tankefriheden ekstra godt i disse år. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.11.21, 16:28
Frygt ikke kun statsministeren og hendes departementschef. Frygt dig selv, ligesom du frygter havet, søen, isen, skoven eller det forestående danmarksmesterskab i cykelcross. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
24.11.21, 12:00
Man kan kritisere vores statsminister for alt muligt, men i minksagen er der intet at komme efter. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.11.21, 22:11
Ingen gider høre på irettesættelser og bortforklaringer længere fra Mette Frederiksen. Læs mere
Af Uffe Elbæk
23.11.21, 12:54
Lige nu er beslutningerne om uddannelser præget af tilfældigheder, særinteresser, manglende indsigt og indføling og ikke mindst et fravær af ambitioner. Læs mere
Af Henrik Dahl
23.11.21, 00:00
Er det sådan, at RUC er ved at udvikle sig til et sted, hvor man specialiserer sig i at bagatellisere og relativisere og hvidvaske alle de problemer, der specifikt har at gøre med stormellemøstlig kultur, der møder Danmark? Læs mere
Af Mikael Jalving
21.11.21, 10:00
Hvordan forhindrer vi fremover uønsket indvandring? Det lyder svært. Det er det også, men ikke umuligt. Læs mere