<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den svenske tragedie vokser og vokser

Det er snart længe siden, at politisk korrekte i Danmark har rost det svenske eksperiment – det er der en forklaring på.

En 33-årig svensk politimand skydes ned på åben gade i Gøteborg, og en 17-årig er mistænkt for drabet. Ifølge Berlingske har svensk politi beskrevet ham som ”mørk i huden”.

Den 17-årige har tidligere fået ”en mild dom” for drabsforsøg på et andet bandemedlem. Strafrabatten i Sverige er særdeles betydelig, hvis man begår endog meget grov kriminalitet og er under 20 år.

Det kan kun ske ud fra devisen om, at man kan blive et bedre menneske ved kun at få korte domme for mord og den slags.

Det står efterhånden klart for enhver, der vil vide det, at Sverige er et land hærget af voldsom kriminalitet, som politiet langt hen ad vejen står magtesløs overfor. En grædende politimand kunne for ca. en uge siden til svensk tv fortælle, at politiet i Gøteborg ikke kan beskytte ofrene for kriminalitet, når de trues af banderne.

For godt tre år siden kortlagde den ellers særdeles politisk korrekte avis Aftonbladet, hvem der stod bag gruppevoldtægter. 82 ud af de seneste 112 dømte var født i lande uden for Europa. Bemærk at vi ikke ved, hvor mange af de resterende 30, der også har rødder i den tredje verden, men er født i Sverige.

Man skal være villet døv, blind og stum på samme tid for at fornægte, at Sverige som følge af enorm indvandring fra den tredje verden er blevet et dårligere land at bo i.

Man skal dog ikke tro, at det standser på dette niveau. Det kan nemlig altid blive værre, og værre vil det blive i Sverige, så længe de svenske eliter får lov at lade Sverige ødelægge.

Og imens sidder jeg i det smukke Skåne langt ude på landet og kan lade mig nøje med at konstatere, at en voldsom befolkningsforandring er i gang, nemlig når jeg skal handle ind i selv de mindre byer.

Nordens engang rigeste land er blevet en tragedie.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Karsten Lauritzen
26.10.21, 13:00
Godt en måned før kommunal- og regionsrådsvalg fremlagde Socialdemokratiet et boligudspil, der skal skaffe flere almene boliger i de største byer. Pris: 10 mia. kr. Hvem skal betale? Det skal lejerne i resten af landet. Det er da ikke særligt solidarisk. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
26.10.21, 08:25
Når fodboldkampe bliver brugt som skalkeskjul for arrangerede slåskampe mellem primitive individer, så er det på tide at få vist dem, at de tager helt fejl. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.10.21, 22:25
Hvorfor har racismeforskerne ikke sagt det højt for længe siden? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
24.10.21, 16:35
Radio Loud skifter navn til 24syv. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.10.21, 08:45
En dag vil historikere sammenligne det 21. århundredes dommedagsbasuner med middelalderens og undre sig over, hvor velstanden dog blev af. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
23.10.21, 22:00
Mere end 180.000 sundhedspersonale har betalt med deres liv under covid-19-pandemien Læs mere
Af Nauja Lynge
23.10.21, 21:38
Selvstændighed for Grønland er dagdrømmeri ifølge tidligere formand for selvstyrekommission, men måske skal vi se nærmere på, hvorfor disse dagdrømmerier fortsat sætter dagsordenen. Læs mere
Af Jesper Theilgaard
23.10.21, 14:00
Det burde give nervøse trækning hos alverdens regeringer og deres befolkninger, når optakten til COP26 i Glasgow er så nedslående, som tilfældet er. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
22.10.21, 11:00
Mette Frederiksen lever til fulde op til sit løfte om at ligne Anker Jørgensen. Hans økonomiske politik kom nær afgrunden. Hvad med efterfølgerens? Hvor ender den? Læs mere
Af Henrik Dahl
21.10.21, 13:45
En klumme i svenske Aftonbladet er en opvisning i, hvordan man gør vold på virkeligheden, så den passer til ens egen opfattelse af den. Læs mere