<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Den svenske tragedie vokser og vokser

Det er snart længe siden, at politisk korrekte i Danmark har rost det svenske eksperiment – det er der en forklaring på.

En 33-årig svensk politimand skydes ned på åben gade i Gøteborg, og en 17-årig er mistænkt for drabet. Ifølge Berlingske har svensk politi beskrevet ham som ”mørk i huden”.

Den 17-årige har tidligere fået ”en mild dom” for drabsforsøg på et andet bandemedlem. Strafrabatten i Sverige er særdeles betydelig, hvis man begår endog meget grov kriminalitet og er under 20 år.

Det kan kun ske ud fra devisen om, at man kan blive et bedre menneske ved kun at få korte domme for mord og den slags.

Det står efterhånden klart for enhver, der vil vide det, at Sverige er et land hærget af voldsom kriminalitet, som politiet langt hen ad vejen står magtesløs overfor. En grædende politimand kunne for ca. en uge siden til svensk tv fortælle, at politiet i Gøteborg ikke kan beskytte ofrene for kriminalitet, når de trues af banderne.

For godt tre år siden kortlagde den ellers særdeles politisk korrekte avis Aftonbladet, hvem der stod bag gruppevoldtægter. 82 ud af de seneste 112 dømte var født i lande uden for Europa. Bemærk at vi ikke ved, hvor mange af de resterende 30, der også har rødder i den tredje verden, men er født i Sverige.

Man skal være villet døv, blind og stum på samme tid for at fornægte, at Sverige som følge af enorm indvandring fra den tredje verden er blevet et dårligere land at bo i.

Man skal dog ikke tro, at det standser på dette niveau. Det kan nemlig altid blive værre, og værre vil det blive i Sverige, så længe de svenske eliter får lov at lade Sverige ødelægge.

Og imens sidder jeg i det smukke Skåne langt ude på landet og kan lade mig nøje med at konstatere, at en voldsom befolkningsforandring er i gang, nemlig når jeg skal handle ind i selv de mindre byer.

Nordens engang rigeste land er blevet en tragedie.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
18.09.21, 19:05
Hvornår melder man afbud, og hvornår vælger man at tage afsted til et arrangement med en lille tvivl i maven? Læs mere
Af Utku H. Güzel
18.09.21, 19:00
Konstant vækst har vist sig at være skadeligt, både for det enkelte menneske og for planeten. Selvfølgelig kan et alternativ skabes. Det starter først og fremmest med, at vi tror på det, selvom liberalisterne altid vil fortælle jer det modsatte. Læs mere
Af Harun Demirtas
17.09.21, 16:40
Spørgsmålet om, hvorfor sygeplejerskerne er så vrede, og hvad mon man har udsat landets sygeplejersker for, siden de har nået hertil, har stadig ingen forholdt sig til. Læs mere