<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Man ved, hvad der skal til - men ingen af de gamle partier tør

Socialdemokratiet har det lige så slemt med de internationale konventioner som en blå regering ville have det.

Akke ja, det er ikke sådan, når man vil spille barsk, men inderst inde ikke er det for alvor. Når det bare er den hellige socialdemokratiske velfærdsstat, man gerne vil redde.

De skatteyderbetalte goder er uendeligt vigtige, mens nationen Danmark med dets danske folk og territorium er en underlig, let irriterende, biting, som er så gammeldags, at man gaber let over denne arkaiske størrelse.

Vi har i næsten to år haft en socialdemokratisk regering, der har bildt danskerne ind, at nok er nok, og nu skal der anderledes strenge boller på suppen. Undertegnede har selv rost regeringen flere gange. Og så sker der med få dages mellemrum det, der fik skællene til at falde fra vores øjne.

Først lover man at fragte uønskede personer i fangelejre til Danmark, uanset at de intet har at gøre her og for længst burde have været frataget deres statsborgerskab, om de blev gjort statsløse eller ej.

Og hov, derpå beslutter man at placere en lejr for afviste asylsøgere - kriminelle i snit i en grad, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på en - i et lokalsamfund, der kan se frem til at blive terroriseret. Ja, og så vil selvsamme regering muligvis ændre sin beslutning, fordi man næsten komisk har fået planlagt lejren til at ligge i den eneste kommune, hvor støttepartiet SF har borgmesterposten.

De blå regeringer forstod det ikke i den lange periode mellem 2001 og 2019, hvor man havde magten i 14 ud af 18 år. Den nuværende regering forstår det åbenlyst heller ikke, skønt den havde lovet noget ganske andet. Og nældens rod, som ingen af de uansvarlige politikere vil tage fat om, er stadig den samme.

Nældens rod er en række af de internationale konventioner, som for længst er underlagt en fortolkning, som er ødelæggende for Vesteuropa. Kun en omfortolkning eller udtræden af flere af disse konventioner kan genskabe nationale hjem for de vesteuropæiske folk.

Det vil den nuværende regering under ingen omstændigheder være med til, og følgelig er den lige så uduelig som regeringerne under Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen.

Længere er den ikke.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Henrik Dahl
15.06.21, 09:15
Kampen imod aktivistisk skodforskning er ikke blot en politisk markering. Det er en kamp for at beskytte fredelige og uskyldige borgere imod, at komplet skøre teorier pludselig bliver gjort til den virkelighed, de er nødt til at acceptere. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
14.06.21, 12:10
Peter Starup kan ikke se for sig, at Danmark tager et opgør med måden at fortolke de internationale konventioner på. Læs mere
Af Mikael Jalving
13.06.21, 10:00
Et sundt samfund reflekterer over tidens toneangivende sandheder og ligger hverken under for magelighed eller konspirationsteorier om hudfarve og køn. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
12.06.21, 22:30
Når man er i chok, træffer man irrationelle beslutninger – UEFA burde have insisteret på at aflyse kampen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.06.21, 08:53
Mette Frederiksens indskrænkning af valg af gymnasium, bør føre til flere private gymnasier Læs mere
Af Marie Høgh
11.06.21, 15:30
Staten forgriber sig på borgernes initiativ og civilsamfundets frihed, når man vil fordele elever på gymnasier efter forældres indkomst. Læs mere
Af Mikael Jalving
11.06.21, 10:58
Regeringens mangfoldighedssocialisme skaber ny grobund for private gymnasier. Læs mere
Af Søren Gade
10.06.21, 11:00
Vi skal ikke acceptere, at folk fra andre lande kommer hertil og udnytter vores gæstfrihed. Kriminelle udlændinge, der render rundt med et langt kriminelt cv, har intet at gøre her. Læs mere
Af Martin Ågerup
09.06.21, 23:48
Hvis Pelle Dragsted fik magt, som han har agt, vil det økonomisk gå Danmark som vi har set det gå alle andre socialistiske eksperimenter i verdenshistorien – og der har efterhånden været ca. 30 af dem Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
09.06.21, 15:22
Skal et nyt dansk IOC-medlem være den mest oplagte med de rigtige holdninger eller en, som forstår magtspillet blandt afdankede sportsstjerner og mellemøstlige sheiker? Læs mere