<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Man ved, hvad der skal til - men ingen af de gamle partier tør

Socialdemokratiet har det lige så slemt med de internationale konventioner som en blå regering ville have det.

Akke ja, det er ikke sådan, når man vil spille barsk, men inderst inde ikke er det for alvor. Når det bare er den hellige socialdemokratiske velfærdsstat, man gerne vil redde.

De skatteyderbetalte goder er uendeligt vigtige, mens nationen Danmark med dets danske folk og territorium er en underlig, let irriterende, biting, som er så gammeldags, at man gaber let over denne arkaiske størrelse.

Vi har i næsten to år haft en socialdemokratisk regering, der har bildt danskerne ind, at nok er nok, og nu skal der anderledes strenge boller på suppen. Undertegnede har selv rost regeringen flere gange. Og så sker der med få dages mellemrum det, der fik skællene til at falde fra vores øjne.

Først lover man at fragte uønskede personer i fangelejre til Danmark, uanset at de intet har at gøre her og for længst burde have været frataget deres statsborgerskab, om de blev gjort statsløse eller ej.

Og hov, derpå beslutter man at placere en lejr for afviste asylsøgere - kriminelle i snit i en grad, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på en - i et lokalsamfund, der kan se frem til at blive terroriseret. Ja, og så vil selvsamme regering muligvis ændre sin beslutning, fordi man næsten komisk har fået planlagt lejren til at ligge i den eneste kommune, hvor støttepartiet SF har borgmesterposten.

De blå regeringer forstod det ikke i den lange periode mellem 2001 og 2019, hvor man havde magten i 14 ud af 18 år. Den nuværende regering forstår det åbenlyst heller ikke, skønt den havde lovet noget ganske andet. Og nældens rod, som ingen af de uansvarlige politikere vil tage fat om, er stadig den samme.

Nældens rod er en række af de internationale konventioner, som for længst er underlagt en fortolkning, som er ødelæggende for Vesteuropa. Kun en omfortolkning eller udtræden af flere af disse konventioner kan genskabe nationale hjem for de vesteuropæiske folk.

Det vil den nuværende regering under ingen omstændigheder være med til, og følgelig er den lige så uduelig som regeringerne under Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen.

Længere er den ikke.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • For at se kommentarer og deltage i debatten, så skal du være logget ind på din Facebook-profil.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Martin Lidegaard
26.09.21, 12:05
Danske virksomheder er langt foran politikerne på Christiansborg i viljen til grøn omstilling. Hvorfor bakker vi dem ikke helhjertet op? Læs mere
Af Mikael Jalving
26.09.21, 09:30
Ny lærebog i islams tilblivelse falder på et meget, meget tørt sted, i en tid, hvor det i medierne alt for nemt reduceres til noget med tørklæder, tolerance, eid og slik uden animalsk gelatine. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
24.09.21, 11:30
Held og lykke til SSW's vej til Forbundsdagen, der vil være den nordligste delstats tiltrængte stemme i Berlin – og måske tungen på vægtskålen. Læs mere
Af Søren Gade
23.09.21, 22:24
Hvis man forbyder fly, vil de fleste formentligt i stedet vælge bilen, hvilket det europæiske vejnet slet ikke er gearet til. Læs mere
Af Isabella Arendt
23.09.21, 22:19
Jeg kan godt forstå, at landbruget føler, at regeringen lyver for dem - og danskerne. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
23.09.21, 18:30
Vi har desværre aldrig kunnet tage os sammen til at få ryddet den kriminelle fristad – nu er det tid. Læs mere
Af Nauja Lynge
23.09.21, 17:34
Selvstændighedsslæden er ikke køreklar for Grønland. Derfor manipuleres der med præmisserne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.09.21, 21:00
Grønlands udenrigsminister ønsker stemmeret ud fra etniske skillelinjer, og får en særdeles blid behandling i P1 Morgen. Læs mere
Af Mikael Jalving
19.09.21, 08:45
Vi har de senere år talt meget om, at mænd taler grimt og nedladende til kvinder. Vi har ikke talt så meget om det modsatte. Læs mere