<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Her er forslaget, der kan vende op og ned på dansk politik

Hvis regeringens lovforslag om nul asylansøgere i Danmark vedtages og gennemføres, kan det gøre den socialdemokratiske regering uovervindelig i de næste adskillige valg.

Jeg er ikke socialdemokrat, og jeg bliver det aldrig. Dertil er partiet både alt for langt til venstre i fordelingspolitikken og næsten især alt for optagede af social ingeniørkunst, hvor man tror at kunne udrette mirakler med menneskematerialet ved statsmagtens tvang.

Når det er sagt, er regeringen ved Socialdemokratiet ved at vende op og ned på asylpolitikken på en måde, som den tarvelige Lars Løkke Rasmussen aldrig kunne finde på at have fået indført. Nej, nu beder jeg Dem, fru Heilbunth. Det kan man da virkeligt ikke.

Jo, det ser det faktisk ud til. Prøv at læse med her fra dr.dk: ”Meningen med lovforslaget er, at hvis man er flygtning, der kommer til Danmark og søger asyl, så vil man blive fløjet til modtagecentret, mens ens asylsag behandles. Skulle man få ret til asyl, så bliver det ikke i Danmark, men i det pågældende land. Hvis ikke, så er det op til landet med modtagecentret at hjemsende asylansøgeren.” 

Hvis dette bliver til virkelighed, er det sensationelt. Det vil betyde, at Danmark fremover vil sige goddag til nul (0) anerkendte flygtninge, som i stedet kan være i sikkerhed i f.eks. Rwanda i det mellemste Afrika.

Kun Australien har blandt de rige vestlige lande indtil videre gjort noget lignende, så vidt jeg kan se.

Det er dog sikkert som amen i kirken, at intet europæisk land indtil nu har gjort eller arbejder på at gøre noget tilsvarende.

Jeg var indtil for ganske nylig overbevist om, at danske myndigheder aldrig ville vove at gøre det rigtige, før de store europæiske lande som Tyskland og Frankrig havde rykket som de første.

Nu ser det ud til, at den danske socialdemokratiske regerings ledelse er blevet klar over, hvad der venter os, hvis vi fortsætter den hidtidige dødemandskurs, hvor vi skrider hen imod franske borgerkrigslignende tilstande og svenske kaosforhold.

Hvis jeg var politiker i blå blok og alene tænkte på karrieren og derfor på mandaterne, ville jeg være i panik lige nu.

Dette træk fra Socialdemokratiets kan potentielt vende op og ned på dansk politik. Det vil i givet fald være et meget stort og meget vigtigt skridt i den rigtige retning.

Lad os lege med tanken og sige, at det rent faktisk bliver virkelighed, at den nuværende regering med et stort flertal i ryggen (partierne i blå blok er nødt til at stemme for, hvis de ikke vil miste enhver troværdighed) får standset asylstrømmen helt og aldeles. Så er den første afgørende sten i Danmarks genrejsning lagt.

Den næste og lige så afgørende politi, der derefter skal gennemføres, er omfattende hjemsendelser af de mange utilpassede. På retsstatens og Grundlovens grund forstås, men det må naturligvis ske, og det kommer til at ske.

Den nuværende regering kan beholde sin magt endog meget længe, hvis den fortsætter ad den vej, som den synes at have betrådt.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Martin Lidegaard
22.06.21, 08:30
Regeringen har ret i, at der er et skrigende behov for flere uddannelser uden for de store byer. Men det er hul i hovedet at finde pengene ved at skære på de samme uddannelsespladser i byerne. Danmark har brug for mere uddannelse, ikke mindre. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
22.06.21, 08:00
Velorkestrerede kampagner arbejder for at begrænse rettigheder for kvinder og LGBTQ. Læs mere
Af Uffe Elbæk
21.06.21, 22:14
Hvorfor er arrestationen af de 350 kommunister ikke mejslet ind i vores allesammens bevidsthed og hukommelse? Hvorfor er der ikke en historisk mindeplade på Christiansborg, der fortæller denne historie? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.06.21, 22:11
Rigtige eliter kan noget. Men der er absolut intet elitært over kunstnerne i dag. Engang var kunstnerne uforlignelige håndværkere, der kunne vække både begejstring og alvor og minde os om livets storhed. Det er et par århundreder siden, vi havde den slags kunstnere Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.06.21, 13:30
Den eneste brugbare metode til at undersøge forskelle mellem grupper er ved at se på, hvordan de klarer sig i gennemsnit. Vel at mærke samlede grupper. Ellers får man et skævt resultat ud af sine undersøgelser, som det er tilfældet med en undersøgelse fra Kraka om integration af muslimer. Læs mere
Af Nauja Lynge
20.06.21, 21:36
At det var Aaja Chemnitz Larsen, der fik Folkemødets Dialogpris, var helt passende. Det har aldrig været vigtigere med dialog i rigsfællesskabet end nu. Læs mere
Af Martin Ågerup
20.06.21, 21:12
Der er behov for et lønsystem, der i højere grad belønner dygtighed og flid. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.06.21, 10:00
Alle vore problemer med islam udspringer af en konflikt, som vores beslutningstagere valgte at se bort fra, og som selv den kloge Svend Brinkmann drømmer om at trylle helt væk. Læs mere
Af Utku H. Güzel
19.06.21, 00:00
Der er og bliver forsat brugt flere milliarder kr. på bl.a. erstatning til minkavlerne, på hjælpepakker, coronatestkits og -centre, vaccineprogrammer, overvågningsudstyr og krigsmateriale og skattelettelser til de rigeste danskere, men når det kommer til sygeplejerskerne, så kan man ikke finde flere penge, og nogle spørger endda, hvor pengene skal komme fra - det er noget vås. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
18.06.21, 12:42
Regeringen skal spille med åbne kort – ikke bruge myndighederne som bølgebrydere. Læs mere