<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Venstreradikale i USA vil knægte ytringsfriheden for Mike Pence og bogforlaget Simon & Schuster

Nykommunisterne helmer ikke, førend den sidste konservative har fået gaffatape for munden.

Simon & Schuster er det tredjestørste bogforlag i USA med flere tusinde årlige udgivelser. Nu har Simon & Schuster fået den kætterske idé at ville udgive forhenværende vicepræsident Mike Pence’ erindringer i to bind. Det har fået de venstreorienterede i USA til endnu engang at vise deres sande ansigt, som ligger direkte i forlængelse af den virkeliggjorte kommunisme i det 20. århundrede.

I JP’s omtale i dag hedder det bl.a.:

”Således har 216 ansatte på forlaget samt flere end 3.500 udenforstående ifølge Wall Street Journal skrevet under på en protest mod udgivelsen.” 

Klikker man på linket i det fra JP citerede, når man frem til et opslag med titlen

Solidarity With the Workforce of Simon and Schuster” 

Der er tale om et manifest så modbydeligt, at man skal tilbage til før 1989 og for den sags skyld tilbage til 1930’erne for at finde noget værre. Som det hedder i JP’s oversættelse af den mest goebbelske del af manifestet:

”Ved at vælge at udgive Mike Pence, genererer Simon & Schuster velstand for en central figur i et præsidentskab, som advokerede utvetydigt for racisme, sexisme, homofobi, transfobi, modstand mod sorte, fremmedhad, kvindehad, diskrimination mod handicappede, islamofobi, antisemitisme og vold”. 

Der er her 11 forskellige grove bagvaskelser af den mand, som var USA’s vicepræsident i fire år. De nyder da godt af den ubegrænsede ytringsfrihed, der som bekendt eksisterer i USA i medfør af den første tilføjelse til forfatningen. Men svinsk er det lige godt.

Simon & Schuster ser heldigvis ud til ikke at give sig, men det ville mange, mange andre have gjort, og det gør de. I USA hersker der i dag en åndelig terror mod ytringsfriheden, hvor konservative amerikanere skal have lukket munden.

Den amerikanske venstrefløj er ganske uden hæmninger, hvad angår knægtelsen af modstandernes reelle ret til at sige deres mening. Groteske kampagner om ”den andens” væmmelige sindelag skal presse forlag, aviser, tv-stationer, forretningsdrivende og andre til at indordne sig et nytotalitært regime, hvor den historiske amerikanske nation – skabt stort set alene af europæere – skal bortviskes til fordel for et multikulturelt og multietnisk helvede, hvor den antihvide racisme blomstrer i fuldt flor.

Hvad der i århundreder var det bedste sted for europæere at søge hen, hvis de ønskede at bedre deres kår, er hastigt på vej til at blive den nye variant af George Orwells dystopi om rædselsregimernes ødelæggelse af mennesket.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
  • Vi beklager problemerne med visningen af kommentarsporet. Der bliver arbejdet på en løsning. Vh. Jyllands-Posten
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
05.12.21, 09:17
To år efter virussens udbrud i Kina ser det ud til, at vi står i et paradigmeskifte, som vil gøre Europa mere kinesisk. Læs mere
Af Marie Høgh
04.12.21, 09:00
Det er krænkeren og ikke kulturen under ledelse af en mediechef, der bærer ansvaret for den forkastelige adfærd – men kvinderne bærer også et ansvar. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
03.12.21, 08:00
Arbejdsløsheden er faldet, og det samme er kriminaliteten, så selvfølgelig skal vi ikke afskaffe ghettoplanen. Læs mere
Af Carolina M. Maier
02.12.21, 17:00
Vi identificerer os i ekstrem grad med vores arbejde – nogle gange så meget, at det kommer til at stå i vejen for at kunne realisere ens drømme om, hvordan man helst vil leve sit liv. Er det rimeligt, at arbejdet tager så meget af os? Læs mere
Af Utku H. Güzel
01.12.21, 19:00
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
30.11.21, 22:00
P1 Morgen og en forsker fra Aarhus Universitet søgte at bevise, at det går meget bedre med integrationen, end hr. og fru Danmark evner at forstå. Det nærmer sig videnskabelig uredelighed. Læs mere
Af Uffe Elbæk
30.11.21, 20:00
Mediestøtten skal omlægges, så den i langt højere grad støtter nye og genre-eksperimenterende medier Læs mere
Af Carl Holst
30.11.21, 19:55
Måske er læren af den aktuelle rigsretssag, at man bør adskille politik og jura. Havde et flertal i Folketinget haft den lærdom, var Inger Støjberg aldrig kommet for en rigsret. Læs mere
Af Pia Kjærsgaard
30.11.21, 14:56
Danmark skal turde tage et opgør med konventioner, som truer vores sammenhængskraft og fremtiden for vores folk. Det vil kunne give genlyd andre steder i Europa. Læs mere