<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Venstreradikale i USA vil knægte ytringsfriheden for Mike Pence og bogforlaget Simon & Schuster

Nykommunisterne helmer ikke, førend den sidste konservative har fået gaffatape for munden.

Simon & Schuster er det tredjestørste bogforlag i USA med flere tusinde årlige udgivelser. Nu har Simon & Schuster fået den kætterske idé at ville udgive forhenværende vicepræsident Mike Pence’ erindringer i to bind. Det har fået de venstreorienterede i USA til endnu engang at vise deres sande ansigt, som ligger direkte i forlængelse af den virkeliggjorte kommunisme i det 20. århundrede.

I JP’s omtale i dag hedder det bl.a.:

”Således har 216 ansatte på forlaget samt flere end 3.500 udenforstående ifølge Wall Street Journal skrevet under på en protest mod udgivelsen.” 

Klikker man på linket i det fra JP citerede, når man frem til et opslag med titlen

Solidarity With the Workforce of Simon and Schuster” 

Der er tale om et manifest så modbydeligt, at man skal tilbage til før 1989 og for den sags skyld tilbage til 1930’erne for at finde noget værre. Som det hedder i JP’s oversættelse af den mest goebbelske del af manifestet:

”Ved at vælge at udgive Mike Pence, genererer Simon & Schuster velstand for en central figur i et præsidentskab, som advokerede utvetydigt for racisme, sexisme, homofobi, transfobi, modstand mod sorte, fremmedhad, kvindehad, diskrimination mod handicappede, islamofobi, antisemitisme og vold”. 

Der er her 11 forskellige grove bagvaskelser af den mand, som var USA’s vicepræsident i fire år. De nyder da godt af den ubegrænsede ytringsfrihed, der som bekendt eksisterer i USA i medfør af den første tilføjelse til forfatningen. Men svinsk er det lige godt.

Simon & Schuster ser heldigvis ud til ikke at give sig, men det ville mange, mange andre have gjort, og det gør de. I USA hersker der i dag en åndelig terror mod ytringsfriheden, hvor konservative amerikanere skal have lukket munden.

Den amerikanske venstrefløj er ganske uden hæmninger, hvad angår knægtelsen af modstandernes reelle ret til at sige deres mening. Groteske kampagner om ”den andens” væmmelige sindelag skal presse forlag, aviser, tv-stationer, forretningsdrivende og andre til at indordne sig et nytotalitært regime, hvor den historiske amerikanske nation – skabt stort set alene af europæere – skal bortviskes til fordel for et multikulturelt og multietnisk helvede, hvor den antihvide racisme blomstrer i fuldt flor.

Hvad der i århundreder var det bedste sted for europæere at søge hen, hvis de ønskede at bedre deres kår, er hastigt på vej til at blive den nye variant af George Orwells dystopi om rædselsregimernes ødelæggelse af mennesket.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Elsebeth Gerner Nielsen
11.05.21, 15:50
Bæredygtig dannelse bør have en meget mere central plads i udviklingen af et bæredygtigt samfund, end tilfældet er i dag. Naturen skal stå så stærkt for hver af os, at vi vil gå gennem ild og vand for at passe på den. Først da bliver det for alvor meningsfuldt at bære de afsavn, som f.eks. 70-procentsmålsætningen indebærer. Læs mere
Af Henrik Dahl
11.05.21, 13:30
Skolerne er faldet, når det gælder om at undervise i ytringsfrihed. Her kan det ikke lade sig gøre at demonstrere i praksis, hvad respekt for udpræget vestlige værdier som ytringsfrihed eller tolerance betyder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
11.05.21, 12:45
Der eksisterer en ulmende utilfredshed i alle lande, og så længe uligheden vil vokse, og historier om grådighed vil fortsætte, ja, så vil der mangle brød til de fattige, men også mangle fred for de rige. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
11.05.21, 08:00
Når vi lader som om, vi er ubekymrede over for terrorangreb, så har vi allerede tabt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
10.05.21, 21:34
Den livsild, der brændte så stærkt, er slukket. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.05.21, 19:37
Når socialdemokratier fedter for indvandrere og woke typer, så går det galt. Læs mere
Af Marie Høgh
10.05.21, 14:30
Ansvaret for Henrik Sass Larsens datter ligger ikke hos medierne, men hos hendes far, de børn, der mobbede hende, deres forældre og skolen. Læs mere
Af Martin Lidegaard
10.05.21, 13:15
Danmark kan høste store og tiltrængte udenrigspolitiske gevinster, hvis vi bruger vores afviste vacciner i et aktivt vaccinediplomati. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
09.05.21, 13:49
Godt naboskab skal plejes og det forsømmer regeringen Læs mere
Af Mikael Jalving
09.05.21, 10:00
Skynd dig ind og se de to tyske ekspressionister Nolde og Kirchner på Statens Museum for Kunst i København. Det bliver formentlig sidste gang, de udstilles i Danmark. Fremover vil deres malerier være tabu. Læs mere