<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Tesfaye er god til at lægge røgslør ud. Han burde være blevet spindoktor

Mattias Tesfaye er såkaldt strammer i udlændingepolitikken, men nævner ikke konventionerne med ét ord – hykleriet er tommetykt.

Mattias Tesfaye har som udlændinge- og integrationsminister fået tegnet billedet af sig selv som en hård hund. Nu går han skridtet videre og vil bilde danskerne ind, at han er både strammer og helt almindelig. Ingen af delene lykkes i et interview med Altinget.dk

Socialdemokratiet har endegyldigt fået lagt udlændingepolitikken død indtil videre, og indtil videre kan sagtens være for en længere årrække, skønt man ikke må håbe det. Statsminister Mette Frederiksen og hendes håndgangne mænd i form af især Mattias Tesfaye og justitsminister Nick Hækkerup har effektivt fået overbevist en meget stor del af vælgerkorpset om, at dette land fører en meget stram udlændingepolitik.

Det er et stykke politisk spin, der er endog meget dygtigt udført, men det er netop et spin og har ingen som helst baggrund i virkeligheden på længere sigt. Der er ingen tegn i sol og måne på, at den socialdemokratiske regering for alvor vil antaste de ødelæggende konventioner, hvis afsindige tolkning ødelægger Danmark lidt mere for hver dag.

Når den næste bølge af asylsøgere ankommer til Danmark – måske vandrende af motorvejene, et velkendt billede – vil Socialdemokratiet ikke lukke grænsen og sige hertil og ikke længere.

Socialdemokratiet vil fortsætte med at ligge under for EU og denne uhyggelige mastodonts næsten herkuliske arbejde for at ødelægge Europa, især den nordlige, vestlige og sydlige del af kontinentet.

Det værste er derfor, hvor fortvivlende godt f.eks. en Mattias Tesfaye har held til at stikke de fleste danskere blår i øjnene. Lad os se på en række citater fra Tesfayes interview med Altinget.dk:

Udlændinge- og Integrationsministeriet skal være ”kedeligste ministerium i hele verden”, citeres Tesafye for tidligere at have udtalt.

Det er sproglig kynisme i sin reneste form. Hvordan kan en konstant stigende andel og et konstant stigende antal af ikkevestlige – i form af flere børnefødsler, familiesammenføringer og anerkendte asylsøgere – føre til, at Tesfayes ministerium skulle blive ”kedeligt”? Det er kynikerens uelegante forsøg på at fjerne opmærksomheden fra den eksistentielle alvor.

Tesfaye vil hjertens gerne lægge den mest formynderiske del af staten ned over borgerne. Det er der, hvor staten ikke længere er en tjener og beskytter af folket og af nationen, men en magt, der kuer borgerne. Det lyder sådan her fra Tesfaye:

 ”Vi har ikke noget imod, at samfundet træder et skridt frem”.

Samfundet? Det er statens magt, Tesfaye taler om. Samfundet er civilsamfundet, hvor borgerne frivilligt mødes med familie og med venner og i foreningslivet. Det er her, vi foretager os ting sammen, uden at staten stikker sin snude i vores gøren og laden. Det er en sproglig perversion at kalde statens tvangsmagt for samfundet. Og det er givet helt bevidst. Samfundet lyder pænere end staten.

Og hvordan vil Tesfaye og socialdemokraterne så bruge netop statens magt? De vil tvangsfordele børn til vuggestuer, de vil tvangsfordele utilpassede til velfungerende boligområder, og de vil tvangsfordele f.eks. gymnasieelever, hvorved flere gymnasier, der i dag er nogenlunde danske, kan få gavn og glæde af utilpassede fra den tredje verden.

Jeg er på den ene side tilfreds med, at Socialdemokratiet ikke længere er ledet af typer som Svend Auken. På den anden side viser den socialdemokratiske regering alle tegn på, hvorfor man bør sky også den moderate del af socialismen som pesten.

Ingen villighed til at gøre op med de ødelæggende konventioner og stor og begejstret villighed til at anvende tvang for at sprede ødelæggelsen af danskernes hverdag ud til mange flere.

Tak for kaffe, Mattias Tesfaye. Du har gjort det aldeles klart, hvor du og dit parti står henne, og det er ikke på danskernes side.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Elsebeth Gerner Nielsen
11.05.21, 15:50
Bæredygtig dannelse bør have en meget mere central plads i udviklingen af et bæredygtigt samfund, end tilfældet er i dag. Naturen skal stå så stærkt for hver af os, at vi vil gå gennem ild og vand for at passe på den. Først da bliver det for alvor meningsfuldt at bære de afsavn, som f.eks. 70-procentsmålsætningen indebærer. Læs mere
Af Henrik Dahl
11.05.21, 13:30
Skolerne er faldet, når det gælder om at undervise i ytringsfrihed. Her kan det ikke lade sig gøre at demonstrere i praksis, hvad respekt for udpræget vestlige værdier som ytringsfrihed eller tolerance betyder. Læs mere
Af Utku H. Güzel
11.05.21, 12:45
Der eksisterer en ulmende utilfredshed i alle lande, og så længe uligheden vil vokse, og historier om grådighed vil fortsætte, ja, så vil der mangle brød til de fattige, men også mangle fred for de rige. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
11.05.21, 08:00
Når vi lader som om, vi er ubekymrede over for terrorangreb, så har vi allerede tabt. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
10.05.21, 21:34
Den livsild, der brændte så stærkt, er slukket. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
10.05.21, 19:37
Når socialdemokratier fedter for indvandrere og woke typer, så går det galt. Læs mere
Af Marie Høgh
10.05.21, 14:30
Ansvaret for Henrik Sass Larsens datter ligger ikke hos medierne, men hos hendes far, de børn, der mobbede hende, deres forældre og skolen. Læs mere
Af Martin Lidegaard
10.05.21, 13:15
Danmark kan høste store og tiltrængte udenrigspolitiske gevinster, hvis vi bruger vores afviste vacciner i et aktivt vaccinediplomati. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
09.05.21, 13:49
Godt naboskab skal plejes og det forsømmer regeringen Læs mere
Af Mikael Jalving
09.05.21, 10:00
Skynd dig ind og se de to tyske ekspressionister Nolde og Kirchner på Statens Museum for Kunst i København. Det bliver formentlig sidste gang, de udstilles i Danmark. Fremover vil deres malerier være tabu. Læs mere